Home » D:News » Ce faci atunci când partenerul tău nu vrea să facă sex? Sfaturi pentru femei de la un cercetător

Ce faci atunci când partenerul tău nu vrea să facă sex? Sfaturi pentru femei de la un cercetător

Ce faci atunci când partenerul tău nu vrea să facă sex? Sfaturi pentru femei de la un cercetător
Publicat: 09.04.2015
Se întâmplă ca în anumite momente bărbaţii să aibă un libido extrem de scăzut şi să nu îşi dorească să întreţină relaţii sexuale. Ce ar trebui să facă atunci femeile? Un cercetător american le oferă răspunsul.

Un nou studiu arată că cea mai bună modalitate de a-i face pe bărbaţi să îşi dorească să întreţină relaţii sexuale este acela de a-i face înainte să urmărească filme pentru adulţi.

La această cercetare, realizată de cercetătorul Nicole Prause de la Departamentul de Psihiatrie al Institutului de Neuroştiinţă din cadul UCLA, au participat 280 de bărbaţi. Ei au fost rugaţi să răspundă la o serie de întrebări legate de frecvenţa cu care urmăresc filme pentru adulţi şi de nivelul dorinţei sexuale pe care îl simt.

Rezultatele au arătat că filmele pentru adulţi îi excită pe bărbaţi, chiar dacă variantele oferite de cercetător erau mai puţin incitante decât cele pe care le-ar fi urmărit în mod normal acasă.

„Urmărirea mai multor filme pentru adulţi este asociată cu o dorinţă sexuală mai mare, deci acesta ar putea fi elementul declanşator”, explică Prause.

Desigur, aceasta este o sugestie controversată. Multe femei se simt inconfortabil sau chiar ameninţate de faptul că partenerii lor urmăresc producţii pornografice.

Sursă: Your Tango

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase