Home » D:News » 10 sfaturi sexuale confirmate de ştiinţă

10 sfaturi sexuale confirmate de ştiinţă

10 sfaturi sexuale confirmate de ştiinţă
Publicat: 29.04.2015

1. Cercetătorii din Olanda au descoperit că purtatul şosetelor în timpul actului sexual măreşte semnificativ şansele ca femeile să aibă orgasm.

2. Femeile îi consideră pe bărbaţii fericiţi mai puţin atrăgători, în timp ce pentru bărbaţi, opusul este adevărat. Ei consideră că femeile care zâmbesc sunt mai atrăgătoare.

3. Studiile au arătat că expunerea la soare poate duce la creşterea nivelului de testosteron şi implicit la creşterea libidoului. Acest lucru se întâmplă deoarece vitamina D, oferită de lumina soarelui, influenţează pozitiv nivelul de testosteron.

4. Un alt studiu susţine că durata căsniciei este invers proporţională cu banii cheltuiţi pentru a face posibilă nunta. Spre exemplu, cu cât inelul şi ceremonia au fost mai scumpe, cu atât cuplul are o probabilitate mai mare de a se despărţi ulterior.

5. Într-un studiu din 2011, brunetele au fost evaluate a fi mai atrăgătoare din punct de vedere fizic, mai inteligente şi mai uşor de abordat decât blondele sau roşcatele.

6. Studiile au arătat că femeile au o reacţie negativă atunci când partenerul foloseşte un parfum similar celui folosit de o rudă.

7. Cercetătorii de la Universitatea din Munster au descoperit că orgasmul poate ameliora sau chiar vindeca migrenele.

8. Într-un studiu-experiment s-a constatat că bărbaţii care îngrijeau un copil au reuşit să obţină de trei ori mai multe numere de telefon decât cei care au ignorat copilul.

9. Într-un studiu din 2011 s-a arătat că bărbaţii care au încredere în sine sunt mai predispuşi să facă sex oral.

10. Mirosul combinat al plăcintei de dovleac şi al lavandei creşterea circulaţia sângelui din penis cu 40%.

Sursă: Cracked

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase