Home » D:News » Cea mai tare caravană vine acum în oraşul tău!

Cea mai tare caravană vine acum în oraşul tău!

Publicat: 30.04.2015
Salut! Ştii care e noul ecotrend ȋn 2015? Să ai EcoAtitudine!

Dacă deja faci parte din gaşca noastră, atunci trebuie să afli că Infomediu Europa ȋmpreună cu Terra, mascota EcoAtitudine, au dat startul celei de-a VI-a ediţii a celei mai importante campanii de educaţie ecologică şi mediu din ţară!

În perioada 26 martie – 13 noiembrie 2015, peste 120 000 de elevi şi profesori din 103 şcoli, vor colecta selectiv deşeuri din hȃrtie, carton, plastic, PET, aluminiu şi se vor juca de-a supereroii, actorii şi reporterii.

Campania va ajunge cu sprijinul New Kopel Group în 20 de oraşe din ţară: Arad, Bacău, Bistriţa, Braşov, Bucureşti, Buzău, Constanţa, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Focşani, Iaşi, Ilfov, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Satu-Mare, Tȋrgu-Mureş, Timişoara şi Zalău.

Vor fi 9 luni bestiale, pline cu EcoAtitudine!

Şi-ţi mai spun ceva, dar e surpriză pentru puşti, aşa că n-ai voie s-o divulgi. Terra şi toţi prietenii ei vor pleca între 4 mai şi 3 iunie în caravana EcoAtitudine, să îi cunoască pe toţi copiii frumoşi care s-au înscris în proiect. Facem poze şi documentăm tot! O să ne vedeţi pe Facebook! Şi pe lângă asta, ne vedeţi şi pe plasmele din toate Cinema City-urile din ţară! Că doar suntem parteneri! Iar vestea cea mare vine de la Kaufland, unul din cei mai importanţi retaileri din ţară, care s-a alăturat campaniei şi este partenerul oficial al puştilor cu EcoAtitudine!

In 2015 şi tu vei fi unul din supereroii campaniei! Ţi-o promit puştii cu EcoAtitudine!

Mai multe informaţii pe www.ecoatitudine.eu şi www.facebook.com/ecoatitudineoficial.

Campania EcoAtitudine este realizată de către Asociaţia Iris Terra Green în parteneriat cu Grupul European de Presă REPORTER, sub patronajul Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor şi Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului.

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase