Home » D:News » „Survivorman” va promova Munţii Făgăraş în lume. Gazda va supravieţui trei zile cu plante şi vânat – VIDEO

„Survivorman” va promova Munţii Făgăraş în lume. Gazda va supravieţui trei zile cu plante şi vânat – VIDEO

„Survivorman” va promova Munţii Făgăraş în lume. Gazda va supravieţui trei zile cu plante şi vânat – VIDEO
Publicat: 28.05.2015
Creatorul şi producătorul celebrei serii "Survivorman", canadianul Les Stroud, vine luna viitoare în România şi va realiza o serie de filme în Munţii Făgăraş, unde va încerca să supravieţuiască cu plante găsite pe munte şi să vâneze animale mici.

 Canadianul Les Stroud, creatorul, producătorul şi protagonistul seriei „Survivorman”, difuzată de canalul Discovery, va filma în România în perioada 2 – 13 iunie.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de Consiliul Judeţean Argeş, Stroud va veni în România însoţit de o echipă de şapte cameramani şi producători, urmând să realizeze o serie de filme în Munţii Făgăraş.

Sursă: YouTube

Astfel, Stroud va urca pe munte şi va rupe orice contact cu restul lumii timp de trei zile, în această perioadă el încercând să supravieţuiască cu plante de pe munte şi din vânătoarea unor animale mici. Stroud va colabora cu salvamontiştii din Argeş, cărora le va oferi indicii cu privire la locul unde se află şi care îl vor căuta în munţi.

Conform datelor furnizate de Consiliul Judeţean Argeş, singurul care va avea cunoştinţă despre poziţia exactă a realizatorului canadian, pentru motive de securitate, va fi directorul Salvamont Argeş.

Les Stroud are 53 de ani, iar în ultimele decenii a experimentat viaţa în sălbăticie şi în condiţii extreme în mai multe zone de pe Glob.

Sursă: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase