Home » D:News » Destinaţia ideală pentru distracţie – GALERIE FOTO

Destinaţia ideală pentru distracţie – GALERIE FOTO

Destinaţia ideală pentru distracţie – GALERIE FOTO
Publicat: 05.06.2015

Fie că vorbim despre roller coasters, fie că vorbim despre restaurantul Cube din Sttutgart, fie că vorbim despre condiţiile excelente de cazare dintr-un hostel (12-20 euro/noapte) ori despre distracţia de pe mese de la Oktoberfest – concluzia este cea de mai sus.

Recunosc, înainte de a onora invitaţia Oficiului de Turism al Germaniei, asociam această destinaţie cu un loc perfect pentru a te retrage la bătrâneţe. Totul este frumos, bine organizat, liniştit. Aşa că a fost o provocare să descopăr o Germanie pentru tineri (bonus: era şi Oktoberfest – cel mai mare festival al berii din lume ce are anual 7 milioane de vizitatori care consumă în total 7 milioane litri de bere).

Am zburat pÎnă la München cu Lufthansa şi pentru prima oară în viaţă am dormit într-un hostel, lângă oraş. Condiţii comparabile cu un hotel de 3 stele,  iar cazarea costă între 12-20 euro pe noapte.

Există 500 de astfel de hosteluri în Germania, însă pentru a te putea caza trebuie să devii membru. Am mers doar cu mijloacele de transport în comun, acestea vin la secundă.

Atmosfera de la Oktoberfest este de poveste: aproape 90% dintre participanţi de toate vârstele sunt îmbrăcaţi în port naţional. Indiferent de litrii de bere consumaţi, oamenii se distrează. Se mănâncă mulţi cârnaţi (existau şi sandviciuri cu cârnaţi la metru), carne de porc, cartofi, varză.

GALERIE FOTO

 

Citeşte şi:

► 5 drumuri magice din România pe care poţi evada cu maşina – GALERIE FOTO

►Cele mai frumoase sate din România pe care trebuie să le vizitezi

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase