Home » D:News » Povestea ruşinoasă pe care Hans Christian Andersen ar fi vrut să o ţină ascunsă. Deviaţia sexuală a scriitorului, descoperită într-un jurnal

Povestea ruşinoasă pe care Hans Christian Andersen ar fi vrut să o ţină ascunsă. Deviaţia sexuală a scriitorului, descoperită într-un jurnal

Publicat: 26.06.2015
Hans Christian Andersen este unul dintre cei mai cunoscuţi scriitori de poveşti pentru copii din toate timpurile. Cu toţii am citit "Mica sirenă" sau "Prinţesa şi bobul de mazăre", dar nu ne-am fi imaginat niciodată că avea o astfel de deviaţie sexuală.

Hans Christian Andersen era un mare mator al masturbării. Scriitorul a ţinut un jurnal în care nota atât întâlnirile pe care le avea cu diferite persoane, cât şi detalii despre „sesiunile” de masturbare pe care le avea pe seama lor după ce întâlnirile se încheiau.

Câteodată, scriitorul ajungea să menţioneze detalii extrem de intime despre acestea, notând şi momentele în care simţea „dureri ale penisului”.

Fascinaţia lui Andersen pentru masturbare a apărut probabil din faptul că bărbatul considera actul sexual înfricoşător. O simplă privire aruncată unei femei seducătoare îl lăsa într-o stare deplorabilă. Astfel, scriitorul a fost celibatar şi a rămas, cel mai probabil, virgin până a sfârşitul vieţii.

Acest lucru nu l-a oprit însă să meargă la prostituate. Atunci când o făcea, Andersen stătea de vorbă cu ele pentru un timp, după care pleca acasă pentru a se masturba.

Sursă:Cracked

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase