Home » D:News » Cum arată Zona Crepusculară a României? 5 obiective turistice misterioase

Cum arată Zona Crepusculară a României? 5 obiective turistice misterioase

Cum arată Zona Crepusculară a României? 5 obiective turistice misterioase
Publicat: 17.07.2015
Vrei să fugi în weekend-ul ăsta la mare? Într-un loc spectaculos, dar în acelaşi timp sălbatic şi fără să fie „contaminat” de civilizaţie? Marea Neagră încă îţi mai poate oferi astfel de alternative! Trebuie doar să-ţi pregăteşti bagajul şi să vezi propunerile noastre! Drum bun!

Crezi că fenomenele paranormale se văd doar în ecranizările de la Hollywood?! Dacă eşti în căutarea unor experienţe mistice, dacă vrei să încerci pe pielea ta lucruri inexplicabile sau pur şi simplu te atrag locurile pline de legende şi poveşti care au trecut de bariera timpului… nu trebuie să mergi la cinema! Ai parte de toate acestea chiar în România şi, dacă vrei să încerci o altfel de vacanţă  îţi propunem 5 obiective turistice misterioase pe care să le încerci în vara asta…

Se spune că orice legendă sau mit are, la bază, un strop de… adevăr. Prin urmare, poveştile despre porţile spre un alt univers, despre spiritele care se plimbă printre noi sau despre fenomenele naturii care nu pot fi explicate nici măcar de oamenii de ştiinţă… nu sunt doar poveşti. Există multe locuri în România desprinse parcă din „X Files” pe care le poţi include în itinerariul următoarei tale vacanţe!

Descoperă în galeria foto 5 obiective turistice misterioase din România!

 
Citeşte şi: 
 

► Descoperă top 20 drumuri spectaculoase din România

► Descoperă cele mai frumoase grădini botanice din România

► Descoperă 6 superalimente mai puţin cunoscute

► Este oficial. Preţurile la carburant vor scădea semnificativ

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase