Home » D:News » “Străfurnica şi prietenii săi”, primul manual de dicţie pentru copii

“Străfurnica şi prietenii săi”, primul manual de dicţie pentru copii

Autor: Mihaela STOICA 07.20.2015
Carmen Ivanov, www.Dictie.ro şi Editura Favorit anunţă lansarea primului manual de dicţie pentru copii din România.

Evenimentul de lansare a avut loc miercuri, 17 iunie 2015, la Cercul Militar Naţional din Bucureşti.

Carmen Ivanov este autoarea noului manual de dicţie Străfurnica şi prietenii săi, care conţine cea mai vastă colecţie de exerciţii de dicţie pentru copii: peste 400 de astfel de exerciţii şi 20 de poveşti illustrate sunt cuprinse în această carte, a cărei lansare reprezintă o premieră pentru învăţământul din România.

“Străfurnica şi prietenii săi”este o călătorie magică într-o lume plină de întâmplări hazlii şi minunate, care vor spori creativitatea şi imaginaţia copiilor.

Într-o lume în care adulţii vorbesc din ce în ce mai greşit şi cu un vocabular din ce în ce mai limitat, Carmen Ivanov (foto) are curajul şi priceperea necesară pentru a pune laolaltă toată experienţa sa adunată de-a lungul vremii în această carte pentru cei mici. Obiectivul declarat al autoarei, o dicţie bună, se adresează părinţilor şi bunicilorcare îşi doresc un viitormai bun pentru copiii şi nepoţiilor, un viitor lipsit de greşeli de comunicare sau de probleme de vorbire. Pe lângă cele 20 de poveşti uimitoare şi pline de mister, singura carte de dicţie de copii din România conţine şi peste 400 de exerciţii de dicţie care vor dezlega limbile micuţilor şi îi vor ajuta să comunice mai clar, mai deschis şi mai frumos.

Chiardacă este o premieră pentru ţara noastră, “Străfurnica şi prietenii săi” poate fi ancora de care societatea noastră avea atât de mare nevoie în demersul timid, dar sigurcătre o lume mai bună, mai clarăşi cu o limbă română puternică.

Pentru detalii despre noua carte sau despre autoare, vă invităm să vizitaţi www.dictie.ro.