Home » D:News » Ce fructe şi legume trebuie să mănânci pentru a vedea bine

Ce fructe şi legume trebuie să mănânci pentru a vedea bine

Ce fructe şi legume trebuie să mănânci pentru a vedea bine
Publicat: 10.08.2015
Alimentele pe care le consumăm influenţează în mod decisiv starea sănătăţii, echilibrând organismul dacă dieta este adecvată. În ceea ce priveşte vederea, există anumite ingrediente deosebit de benefice, care o întăresc, o protejează sau care favorizează o posibilă recuperare, semnalează cotidianul spaniol ABC.

Unele persoane recurg la suplimente pentru a compensa o alimentaţie deficientă şi a îmbunătăţi vederea şi sănătatea în general. Aceste suplimente trebuie să însemne totdeauna o valoare adăugată în dieta oricărei persoane şi nu trebuie să devină o rutină nutriţională, pentru că organismul absoarbe mai bine substanţele nutritive de origine naturală.

Se recomandă fructe şi legume ca ardeiul roşu, papaya, căpşune, kiwi, coacăze, pătrunjel, broccoli, lămâi, guave, pepenele galben, conopida. Acestea sunt bogate în vitamina C, care are capacitate antioxidantă şi protejează ochiul, de exemplu, de cataractă.

Sursa: Agerpres

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase