Home » D:News » FILMUL care i-a băgat în SPERIEŢI chiar şi pe fanii genului horror. Mulţi spun că este prea mult

FILMUL care i-a băgat în SPERIEŢI chiar şi pe fanii genului horror. Mulţi spun că este prea mult

Publicat: 11.08.2015
Un film austriac încă stârneşte numeroase controverse, chiar dacă producţia a fost lansată în 2014.
„Goodnight Mommy”, un film austriac scris şi regizat de Severin Fiala şi Veronika Franz, a stârnit numeroase controverse, chiar dacă producţia a fost lansată în 2014.
 
Mulţi dintre amatorii genului horror au spus că acesta este „cel mai înfricoşător trailer/film realizat vreodată”. Pe site-ul de referinţă imdb.com, filmul „Goodnight Mommy” are un rating de 7.0, destul de bun pentru o producţie horror.
 
De asemenea, filmul a câştigat şapte premii şi a fost nominalizat la alte şase gale. Povestea horror-ului este următoarea: Este vară şi doi fraţi gemeni îşi aşteaptă mama într-o casă izolată din pădure. După ce aceasta vine acasă, bandajată după o operaţie estetică, lucrurile se schimbă radical. Copiii încep să se întrebe dacă femeia respectivă este într-adevăr mama lor. Totul se transformă într-o luptă existenţială pentru identitate şi încrederea fundamentală.
 
Pe bună dreptate, unii critici de film au observat că regizorul s-a lăsat uşor inspirat de două filme clasice ale genului, The Shining (1980) şi Dead Ringers (1988).
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase