Home » D:News » DECLARAŢIE surprinzătoare a unui mare astronaut: „Extratereştrii ne-au împiedicat să pornim războiul”

DECLARAŢIE surprinzătoare a unui mare astronaut: „Extratereştrii ne-au împiedicat să pornim războiul”

Publicat: 22.08.2015
Astronautul Edgar Mitchell, veteran al NASA, component al misiunii Apollo 14 din 1971 şi al şaselea om care a păşit pe Lună, a făcut o declaraţie surprinzătoare: el consideră că extratereştrii au jucat un rol important în împiedicarea unui război nuclear între Statele Unite şi Uniunea Sovietică la începutul Războiului Rece, relatează luni 7sur7.be.

Potrivit lui, extratereştrii ne-ar fi vizitat planeta şi celebra rampă de lansare ‘White Sands Proving Ground’, unde a fost detonată prima bombă nucleară din lume (deşertul New Mexico, 1945).

‘White Sands era un teren de testare a armelor atomice — iar extratereştrii voiau să ne cunoască capacităţile militare. Ne-au împiedicat să pornim războiul şi ne-au ajutat să instalăm pacea pe Pământ’, a declarat Edgar Mitchell, citat de The Mirror.

Edgar Mitchell

Astronautul nu este singurul care susţine această teorie. ‘Am vorbit cu mulţi ofiţeri ai Forţelor aeriene care au lucrat acolo în timpul Războiului Rece. Mi-au spus că au fost observate frecvent OZN-uri în împrejurimi, iar atunci rachetele deveneau inutilizabile. Alţi ofiţeri de la baze aflate pe coasta Pacificului mi-au spus că rachetele lansate de ei au fost adesea doborâte de nave spaţiale extraterestre’, afirmă Mitchell.

Mitchell este sigur că extratereştri au aterizat acum aproape 70 de ani la Roswell (New Mexico) şi câţiva dintre ei au fost capturaţi vii! ‘Cel mai bun plan era să mintă în această privinţă şi să păstreze secretul pentru ei. Au clasificat evenimentul top secret şi acest lucru a dat naştere la o cortină de fier interioară, o separare a unui grup secret în cadrul guvernului şi restul publicului american’, a încheiat fostul astronaut al NASA, citat de 7sur7.be.

Sursa: Agerpres

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase