Home » D:News » La ce TEMPERATURĂ ar trebui să-şi spele lucrurile persoanele alergice la praf

La ce TEMPERATURĂ ar trebui să-şi spele lucrurile persoanele alergice la praf

La ce TEMPERATURĂ ar trebui să-şi spele lucrurile persoanele alergice la praf
Publicat: 19.08.2015
Persoanele alergice la praful din casă ar trebui să înlăture din locuinţe colectorii de praf, ca perdelele şi covoarele, informează asociaţia germană Skin and Allergy Help, citată de agenţia DPA.

 Asociaţia recomandă spălarea lenjeriei de pat cu regularitate la 60 de grade Celsius, temperatură potrivită pentru distrugerea prafului cu acarieni care provoacă alergia. În cazul în care un copil alergic refuză să renunţe la ursuleţul de pluş favorit, această jucărie trebuie neapărat spălată tot la 60 de grade Celsius.

De asemenea, cei care sunt alergici la praful din casă ar trebui să aerisească locuinţa în mod regulat şi să nu intre în dormitor cu hainele de stradă, schimbându-se în altă cameră din apartament, mai sfătuieşte asociaţia germană citată de agenţia DPA.

Sursa: Agerpres

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase