Home » D:News » Acest FILM deţine recordul pentru cele mai multe înjurături

Acest FILM deţine recordul pentru cele mai multe înjurături

Publicat: 22.08.2015
Recordul pentru cele mai multe înjurături într-un singur film a fost adjudecat în septembrie 2014 de comedia canadiană "Swearnet" (2014), regizată de Warren Sonoda. Potrivit guinnessworldrecords.com, filmul conţine 868 înjurături.

Filmul cu cele mai multe înjurături a fost produs şi scris de vedetele de la show-ul TV canadian „Trailer Park Boys”, Mike Smith, John Paul Tremblay şi Robb Wells. Astfel, în film cele trei vedete apar ca versiuni fictive ale lor însele, vrând să creeze o reţea de internet total necenzurată.

Robb Wells a susţinut că a vrut dintotdeauna să înfiinţeze împreună cu colegii săi o astfel de reţea total necenzurată şi că toţi sunt obosiţi de cenzură. „Este prea devreme pentru zilele noastre, dar vrem să avem o reţea online completă, care să cuprindă ştiri, meteo, sport şi alte show-uri, în care toată lumea să poată înjura”, a susţinut Robb Wells, la 27 august 2014, conform torontosun.com.

O cronică a filmului, publicată pe filmjournal.com, scrie că „Swearnet” este, la fel ca şi seria parodică „Trailer Park Boys”, un aşa-numit „mockumentary”, adică o specie de film sau show de televiziune în care evenimentele fictive sunt prezentate într-un stil documentar, pentru a crea o parodie.

Anterioara producţie care a deţinut recordul la categoria cele mai multe înjurături într-un singur film, este „The Wolf of Wall Street” (SUA, 2013, regia: Martin Scorsese), în privinţa căreia Guiness Book World Records 2015 contabiliza cel puţin 687 înjurături.

Scrie Agerpres

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase