Home » D:News » Puşca de care niciun terorist musulman nu se poate apropia

Puşca de care niciun terorist musulman nu se poate apropia

Puşca de care niciun terorist musulman nu se poate apropia
Publicat: 08.09.2015
O companie americană a decis să comercializeze puşti de asalt pe care "teroriştii musulmani" să nu le poată utiliza, întrucât pe patul armei sunt înscrise versete din Biblie, relatează BFMTV.com.

Autorul proiectului, fostul puşcaş marin Ben „Mookie” Thomas, a declarat că puştile de asalt AR-15 vor avea gravate emblema templierilor, simbol al cruciadelor creştine în Orientul Mijlociu, precum şi un psalm din Biblie prin Dumnezeu este rugat „să-i binecuvânteze mâinile în lupte şi degetele în bătălie” celui care va deţine o astfel de armă.

Vândute cu preţul de 1.395 de dolari bucata (circa 1.250 euro), armele vor fi disponibile în trei modele: „Safe” („Pacea”), „War” („Război”) şi „God Wills It („Aşa vrea Dumnezeu”), iar creatorul lor presupune că acestea vor provoca teamă islamiştilor.

Fostul puşcaş marin speră că dacă o astfel de armă va cădea în mâinile unui jihadist şi va dori să o folosească, acesta va fi lovit de fulger, potrivit ziarului Orlando Sentinel.

Iniţiativa lui a fost denunţată imediat de instanţele musulmane. Consiliul responsabil de relaţiile islamo-americane din Florida a denunţat un „marketing ruşinos”. „Această nouă armă de foc fantezistă nu va servi la nimic pentru a stopa ameninţarea reală care există în SUA: violenţa cu armele de foc”, şi-a exprimat regretul instituţia citată de WTSP. „Este doar o simplă stratagemă comercială ruşinoasă care favorizează promovarea urii, a divizării şi a violenţei”, conchide consiliul.

Sursa: Agerpres

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase