Home » D:News » Unul dintre cei mai mari rapperi din lume a lansat o ”eniclopedie” online a canabisului

Unul dintre cei mai mari rapperi din lume a lansat o ”eniclopedie” online a canabisului

Unul dintre cei mai mari rapperi din lume a lansat o ”eniclopedie” online a canabisului
Publicat: 22.09.2015
Rapperul Snoop Dogg a anunţat luni lansarea unei platforme online menită să devină o adevărată "enciclopedie" a canabisului, relatează AFP.

Site-ul „merryjane.com”, care va fi finanţat prin publicitate, a fost deschis oficial luni şi afişează deocamdată pe pagina sa o propunere de înscriere pentru a avea acces la o versiune test (beta). Lansarea oficială este prevăzută pentru octombrie.

„Vom fi enciclopedia lumii canabisului”, a comentat rapperul la prezentarea platformei împreună cu cofondatorul său, Ted Chung, la convenţia TechCrunch Disrupt din San Francisco.

Ei au descris site-ul ca pe o sursă online de informaţii despre canabis având, printre altele, o bază de date despre diferitele tipuri de plante, o aplicaţie de localizare a site-urilor de vânzare legale, dar şi conţinuturi „culturale” şi editoriale, precum reţete de bucătărie sau clipuri video: într-una din acestea, prezentată la conferinţă, foşti militari explică, de exemplu, felul în care folosesc canabisul pentru a combate problemele de anxietate, stres şi insomnie în locul medicamentelor.

Snoop Dogg a investit deja anul acesta în Eaze, firmă de livrare la domiciliu a canabisului în scopuri medicale

Sursa: Agerpres

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase