Home » D:News » Motivul pentru care cel mai cunoscut meteorolog din Franţa a fost concediat. ”Ne-au pus să minţim că vine Apocalipsa”

Motivul pentru care cel mai cunoscut meteorolog din Franţa a fost concediat. ”Ne-au pus să minţim că vine Apocalipsa”

Motivul pentru care cel mai cunoscut meteorolog din Franţa a fost concediat. ”Ne-au pus să minţim că vine Apocalipsa”
Publicat: 18.10.2015
În fiecare seară, cel mai cunoscut meteorolog din Franţa i-a ajutat pe francezi să ştie cum va fi vremea a doua zi. Philippe Verdier a fost însă concediat recent de postul France 2, după ce a lansat o carte în care îi critică pe analiştii climei globale.

În cartea sa intitulată „Investigaţie Climatică”, autorul Philippe Verdier susţine că liderii politici şi climatologii „ţin umanitatea prizonieră” prin folosirea unor informaţii înşelătoare, scrie telegraph.co.uk.

„În fiecare seară, mă adresez celor cinci milioane de francezi, vă vorbesc despre vânt, nori şi soare. În pofida acestui lucru, există ceva foarte important, despre care nu v-am vorbit, deoarece nu este momentul sau locul potrivit”, precizează Verdier într-un clip promoţional pentru cartea sa.

„Suntem prizonierii unui scandal planetar legat de schimbările climatice – această fiind o maşinărie de război al cărei scop este să ne terorizeze”, adaugă acesta.

Din cauza viziunilor sale, meteorologul a fost concediat luni de France 2. „Am primit o scrisoare, în care mi-au zis să nu mai vin la muncă… Sunt şocat”, a declarat Verdier pentru radio RTL. „Este o extensie a ceea ce am scris în carte, orice viziuni contradictorii trebuie eliminate”.

Motivul pentru care cel mai cunoscut meteorolog din Franţa a fost concediat. „Ne-au pus să minţim că vine Apocalipsa”

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase