Home » D:News » APA are MEMORIE. Descoperirea care poate schimba total lumea – VIDEO

APA are MEMORIE. Descoperirea care poate schimba total lumea – VIDEO

Publicat: 23.10.2015
Noile cercetări de la Institutul Aerospaţial al Universităţii din Stuttgart din Germania susţin teoria precum că apa are memorie. Această afirmaţie ar putea schimba substanţial modul nostru de a privi lumea.

Are apa memorie? Poate apa să reţină o “amprentă” de energii la care a fost expusă? Primul care a propus această teorie este imunologul francez Jacques Benveniste. El a publicat un articol controversat în anul 1988 în revista Nature care explica ce este homeopatia.

Teoria lui Benveniste a continuat a fi promovată de unii şi contestată de alţii. Video-ul de mai jos arată experimente absolut fascinante făcute de Institutul al Universităţii din Stuttgart pe “memoria” apei.

Rezultatele sunt deosebit de evocatoare, prezentând diferite tipuri de flori care sunt scufundate în apă şi modul în care reacţionează picăturile de apă la ele.

Misterul rămas nedescifrat în cea mai importantă zonă turistică din România. Ceauşescu a cerut ÎNCHIDEREA zonei

Dacă se dovedeşte că Jacques Benveniste are dreptate, atunci imaginaţi-vă ce ar putea însemna asta. Mai mult de 70% din planeta naostră este acoperită de apă; organismul uman este constituit 60% din apă; creierul uman conţine 70 % apă, plămânii – circa 90%. Energia noastră poate călători în afara creierului şi corpului nostru şi comunica cu energiile altor fiinţe vii de toate tipurile şi asta numai datorită amprentei acestei substanţe magice.

Oceanele râurile şi ploile pot fi transportatoare de orice fel de informaţie prin întreaga lume.

Sursa: TheMindUnleashed

VIDEO Care este locul din România unde ajung cei mai mulţi turişti străini? Un tânăr a venit tocmai din Texas

Din secretele coloanelor oficiale: accidentul muşamalizat din luna septembrie, în care a fost rănit un alt motociclist

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase