Home » D:News » Teorie INEDITĂ: Consumul mare de alcool a contribuit la apariţia accentului australian – VIDEO

Teorie INEDITĂ: Consumul mare de alcool a contribuit la apariţia accentului australian – VIDEO

Teorie INEDITĂ: Consumul mare de alcool a contribuit la apariţia accentului australian – VIDEO
Publicat: 31.10.2015
Un expert în comunicare susţine că stilul tărăgănat de a vorbi al cetăţenilor australieni este strâns legat de cantităţile mari de alcool pe care le consumau primii colonişti britanici care au ajuns pe continent, informează The Telegraph.

Dean Frenkel, lector la Universitatea Victoria din Melbourne, este de părere că „de vină” pentru accentul specific al australienilor sunt primii oameni care s-au stabilit acolo, coloniştii britanici, care cel mai adesea erau ameţiţi de băutură, scrie The Telegraph în pagina electronică.

Expertul în comunicare consideră că acest stil de a vorbi, alterat de alcool în urmă cu multe generaţii, a fost transmis copiilor de către părinţi, chiar dacă obişnuinţa de a bea fără măsură a fost înlăturată.

Dean Frenkel a declarat: „Strămoşii noştri se îmbătau în mod regulat, iar prin interacţiunile lor au adăugat, fără să conştientizeze, o articulare nedesluşită, dată de alcool, tiparelor limbajului nostru.Stilul australienilor de a vorbi a prins contur odată cu aşezările coloniale, dintr-un amestec de engleză, irlandeză, limba aborigenilor şi germana – inainte ca oricare altă influenţă să-şi poată face loc în acest amestec”.

 

Citeşte aici continuarea!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase