Home » D:News » Un nou serial TV din franciza „Star Trek” va avea premiera în 2017

Un nou serial TV din franciza „Star Trek” va avea premiera în 2017

Un nou serial TV din franciza „Star Trek” va avea premiera în 2017
Publicat: 03.11.2015
Un nou serial TV din franciza "Star Trek" va fi lansat pe micile ecrane nord-americane în anul 2017, au anunţat, luni, reprezentanţii postului de televiziune CBS, informează contactmusic.com.

Directorii postului american CBS l-au recrutat pe Alex Kurtzman pentru a asigura funcţia de producător executiv al noului serial. Alex Kurtzman a fost coscenarist şi producător al celor mai recente două filme din această franciză – „Star Trek: Un nou început” şi „Star Trek În întuneric 3D”.

Serialul original „Star Trek”, care i-a avut ca protagonişti pe William Shatner, George Takei şi Leonard Nimoy, a debutat pe micile ecrane din Statele Unite ale Americii în 1966. Acel serial a reprezentat sursa de inspiraţie pentru alte cinci serii TV şi mai multe filme pentru marele ecrane.

Noul serial va introduce personaje noi în universul creat de Gene Roddenberry, însă nu va avea nicio legătură cu următorul lungmetraj din serie, „Star Trek Beyond”, care va avea premiera în timpul seriei de evenimente ce vor fi organizate pentru a celebra a 50-a aniversare a francizei, în vara anului 2016.

Detalii despre distribuţia şi intriga noului serial TV din seria „Star Trek” nu au fost deocamdată dezvăluite.

Cel mai recent serial TV din franciza „Star Trek” a fost „Star Trek: Enterprise”, difuzat între anii 2001 şi 2005.

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase