Home » D:News » Un copil a omorât un şarpe veninos, muşcându-l. VIDEO

Un copil a omorât un şarpe veninos, muşcându-l. VIDEO

Un copil a omorât un şarpe veninos, muşcându-l. VIDEO
Publicat: 11.11.2015
Un băieţel brazilian, în vârstă de 1 an, s-a salvat de un şarpe veninos, după ce l-a omorât cu muşcătura sa. Întâmplarea a avut loc în localitatea Mostardas, din Brazilia.
„Micul Lorenzo era mult prea liniştit decât de obicei”, povesteşte mama copilului, Jaine Ferreira. În ziua de 9 noiembrie, când a mers să-şi verifice fiul, l-a descoperit pe Lorenzo cu un şarpe în gură şi cu sânge pe mâini şi pe faţă. 
 
Locuinţa familiei Ferreira se află într-o zonă urbană în care locuitorii ei nu au mai văzut şerpi până acum.
 
Mama micuţului a relatat că copilul a tratat reptila de parcă ar fi fost una dintre jucăriile sale, ea, având nevoie de ajutorul soţului ca să-i poată smulge copilului şarpele dintre fălci.
 
 
Medicii au examinat băiat şi nu au găsit niciun semn că acesta ar fi fost muşcat de şarpe. Ei au constatat că Lorenzo a ucis reptila, muşcându-l foarte aproape de zona capului.
 
Medicii au constatat că şarpele era, de fapt, o viperă de peşteră veninoasă.  După ce au văzut fotografiile reptilei moarte, experţii au declarat că ar fi fost, totuşi, un şarpe de apă neveninos.
 
Iniţiativa Globală Snakebite, un ONG australian, a estimat că anual, în America Latină, se înregistrează de la 540 până la 2298 de decese provocate de muşcături ale şerpilor.
 
Sursa: UPI
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase