Home » D:News » Cum să-ţi eliberezi sinusurile în numai 20 de secunde

Cum să-ţi eliberezi sinusurile în numai 20 de secunde

Publicat: 17.11.2015
Ca urmare a infectării sinusurilor şi răcelii apare congestia nazală. Infecţiile provocate de virusuri şi bacterii pot bloca căile nazale, îngreunând procesul de respiraţie. Există câteva secrete,însă, care te ajută să-ţi recapeţi respiraţia uşoară.
Curăţarea sinusurior în 20 de secunde
 
1. Cu limba, apăsaţi pe partea superioară a cavităţii bucale şi puneţi degetul mare între sprâncene.
2. Presaţi cu degetul mare timp de 20 de secunde. Infecţia din sinusuri va începe încet să se scurgă.
 
Explicaţia metodei:
 
În cavitatea nazală, vertical, se extinde osul vomer şi totul se reduce la poziţia acestuia. Această tehnică poate ajuta acest os să se deplaseze înainte şi înapoi, ceea ce face mai uşor drenajul sinusurilor.
 
 
Alte metode de curăţare a sinusurilor:
 
Oţetul de mere
 
230 ml de apă;
2 linguri de oţet de mere;
1 lingură de miere;
Toate ingredientele se amestecă, iar din masa omogenă se consumă câte o lingură de trei ori pe zi şi în câteva zile sinusurile se vor curăţi.
 
Curcuma
 
Simptomele sinuzitei pot fi oprite şi prin presarea pulberii de curcuma (turmenic) în alimente. Proprieăţile anti-inflamatorii ale acestui condiment sunt uimitoare datorită substanţei active – curcumina.
 
Apa sărată
 
Se amestecă un sfert de linguriţă de sare de mare într-un pahar de apă caldă. Există, de asemenea, mijloace speciale pentru clătirea pasajele nazale aşa că puteţi puteţi folosi cel mai simplu spray pentru asta. Metoda de curăţare sinusurilor cu apă sărată a fost dovedită de a fi extrem de eficientă în multe cazuri.
 
 
Ulei de oregano sălbatic
 
Uleiul de oregano sălbatic s-a dovedit a fi foarte eficient în tratarea problemelor legate de sinusuri, utilizâdu-l în concordanţă cu doza recomandată pe care o veţi găsi pe eticheta pachetului, sau pur şi simplu, inhalând vaporii acestuia.
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase