Home » D:News » Înregistrările medicale confirmă un mit despre Hitler. Anomalia congenitală pe care o avea liderul nazist. VIDEO

Înregistrările medicale confirmă un mit despre Hitler. Anomalia congenitală pe care o avea liderul nazist. VIDEO

Înregistrările medicale confirmă un mit despre Hitler. Anomalia congenitală pe care o avea liderul nazist. VIDEO
Publicat: 20.12.2015
Un istoric german a dezgropat înregistrările şi dosarele medicale ale lui Hitler, iar documentele par să confirme „cultura populară” potrivit căreia liderul nazist avea o anomalie congenitală.
Analiza îndelungată a mai multor note medicale despre care se credea că sunt de mult pierdute a scos la iveală faptul că liderul nazist avea un singur testicul, adică suferea de criptorhidie, o anomalie congenitală prin care testiculul său drept era coborât incomplet, fiind oprit în cavitatea abdominală sau în canalul inghinal, scrie The Guardian. 
 
Controalele, înregistrate în timpul unei examinări medicale din 1923 care a urmat arestării lui Hitler după încercarea eşuată de a prelua puterea în München, Bavaria, demonstrează că acesta suferea de „criptorhidie pe partea dreaptă”, ceea ce înseamnă că avea un testicul coborât incomplet.
 
 
Însemnările doctorului Josef Steiner Brin, cadrul medical de la închisoarea Landsberg, arată că „Adolf Hilter, artist, de curând şi scriitor” era, de altfel, „sănătos şi puternic”.  
 
Citeşte continuarea pe gandul.info
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase