Home » D:News » ”Bomba” fotografică din avion. Extraterestul din selfie-ul unei rusoaice – FOTO+VIDEO

”Bomba” fotografică din avion. Extraterestul din selfie-ul unei rusoaice – FOTO+VIDEO

Publicat: 28.12.2015
O femeie de afaceri din Rusia, Olesya Podkorytov, a constatat că în fotografia ei nu apare numai propria imagine, ci şi un musafir nepoftit.
O stafie misterioasă sau un extraterestru se afla în selfie-ul său făcut la bordul unui avion de pasageri.
 
Olesya Podkorytov, originară din Kurgan (Rusia), a declarat că ea nu a observat nimic misterios în propria fotografie. Numai după ce a distribuit poza pe reţele de socializare şi după ce internauţii au invadat-o cu comentarii a observat creatura care stătea în spatele său. 
 
Femeia afirmă că nu ştie ce anume a determinat-o să-şi facă un selfie, fiindcă ea nu obişnuieşte să facă acest lucru.
 
 
„Am încărcat imaginea pe pagina mea şi atunci un val de întrebări şi comentarii m-au invadat. Numai după aceasta am realizat că în imagine este o creatură cu aspect bizar, chiar în spatele meu. Creatura seamănă mult cu un extraterestru precum arată în filme. Iar un jet de lumină trecea prin capul său”, a declarat Olesya Podkorytov, femeia care a făcut fotografia.
 
Sursa foto: CEN
 
Nu există nici un semn că ar avea ochi sau gură, figura avea doar un corp de culoare verde închis. Unii dintre cei care au comentat la fotografie au sugerat că nu este un extraterestru, ci, mai degrabă, o fantomă.

„Piloţii şi stewarzii sunt foarte superstiţioşi şi poate că există un motiv pentru asta. Dar pot să vă spun, din propria experienţă, că nu am mai întâlnit ceva de acest gen. Poate că există vreo explicaţie cu referire la unele dintre legile de bază ale fizicii”, a comentat Viktor Lunev în numele unui centru aerian rus.

Sursa: Mail Online
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase