Home » D:News » 14 locuri de pe Glob unde oamenii pot să supravieţuiască Apocalipsei – FOTO

14 locuri de pe Glob unde oamenii pot să supravieţuiască Apocalipsei – FOTO

Publicat: 01.01.2016
Regiunile care au ajuns pe lista scurtă sunt extrem de diferite şi surprinzătoare
Unde s-ar putea ascunde oamenii în caz de Apocalipsă? În Islanda, Kansas sau Cape Town. Sunt doar trei dintre locurile care au ajuns în topul celor de la Business Insider, care trece în revistă locurile de pe Glob ce rămân sigure, stabile şi prospere, indiferent de situaţie. Regiunile care au ajuns pe lista scurtă sunt extrem de diferite şi surprinzătoare, dar toate au ceva în comun: oferă garanţia că omenirea ar putea supravieţui sfârşitului lumii.
 
1. Islanda
 
Aceasta este, de departe, cea mai izolată ţară din Europa, aflată la sute de kilometri de cea mai apropiată insulă, acest aspect descurajându-i pe potenţialii invadatori. Islanda este bogată în resursele necesare pentru a întreţine viaţa umană, este pusă în mişcare aproape în întregime de energie geotermală provenită de la numeroşii vulcani activi de pe teritoriul ei, iar apele din largul coastelor reprezintă cea mai bogată sursă de fructe de mare din întreaga lume.
 
 
Foto: fafuplay.com
 
Aşadar, în eventualitatea în care aţi fi nevoiţi să supravieţuiţi pe insulă foarte mult timp, nevoile de hrană şi căldură vor fi, cu siguranţă, satisfăcute. Acest stat a trecut şi printr-un colaps al sistemului bancar în timpul crizei economice, aşa că locuitorii de acolo sunt destul de uşor adaptabili şi optimişti, caracteristici esenţiale în caz că vine sfârşitul lumii.
 
2. Tristan da Cunha
 
La sud de Atlantic se găseşte Tristan da Cunha, un arhipelag care este, de altfel, cel mai îndepărtat teritoriu locuit, situat la mai mult de 2.000 de kilometri de cea mai apropiată făşie de uscat. Populaţia din zonă abia atinge 300 de locuitori, aşa că, în cazul unui dezastru, sigur ar fi deschişi la acceptarea unor vecini.
 
 
Foto: tristandc.com
 
Aici oamenii aflaţi la ananghie din marile aglomerări urbane ar putea face carieră în pescuit – cea mai folositoare îndeletnicire în caz de Apocalipsă.
 
3.Guam
 
Este localizat în Pacifc şi găzduieşte o prezenţă americană militară masivă, numai bună pentru a proteja locuitorii în cazul în care degradarea relaţiilor ruso-turce ajunge la un asemenea nivel încât omenirea s-ar trezi în mijlocul celui de-Al Treilea Război Mondial.
 
 
Foto: expedia.com.hk
 
Acest loc nu are o economie înfloritoare, mai ales că majoritatea veniturilor vin din turism şi din partea guvernului american.
 
Citeşte continuarea pe gandul.info
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase