Home » D:News » Patru zone ale corpului care îmbătrânesc mai repede decât faţa

Patru zone ale corpului care îmbătrânesc mai repede decât faţa

Patru zone ale corpului care îmbătrânesc mai repede decât faţa
Publicat: 15.02.2016
Îngrijirea adecvată a tenului este prezentată de cele mai multe ori drept principala ţintă în ceea ce priveşte oprirea procesului de îmbătrânire, însă este bine de ştiut că efectele acestuia se văd mai repede în alte zone ale corpului.

Tinereţea promisă de tratamentele şi cremele pentru prevenirea îmbătrânirii vizează de cele mai multe ori doar tenul, iar în acest fel tindem să neglijăm alte zone importante.

Alte patru zone mult mai afectate de acest proces sunt:

Decolteul

Deoarece foarte puţine femei folosesc produse pentru îngriijirea decolteului, pielea din această zonă este mai predispusă îmbătrânirii. Este important să nu neglijaţi această zonă şi să extindeţi aplicarea cremei de faţă şi de protecţie solară de pe faţă până la decolteu. De asemenea, uleiurile naturale au un efect miraculos asupra acestei zone a pielii, aşa că puteţi profita de aceste produse de îngrijire.

Deasupra buzei

Pielea de deasupra buzei de sus este foarte sensibilă, iar mişcările pe care le facem atunci când vorbim afectează elasticitatea părţii de deasupra buzei superioare. Un alt factor dăunător este fumatul, care influenţează nivelul de colagen al pielii, deoarece solicităm zona de fiecare dată când tragem fumul din ţigară.

Mâinile

Mâinile sunt mai predispuse procesului de îmbătrânire deoarece le folosim în toate activităţile cotidiene, cu atât mai mult dacă uităm să folosim mănuşi când spălăm vase sau când cutăţăm obiecte din casă cu produse ce afectează pielea. Este foarte important să folosiţi creme hidratante şi anti-aging sau măşti speciale pentru mâini.

Ridurile de pe gât

Guşa poate să se mărească oricând după vârsta de 30 de ani, dacă este la fel de neglijată precum decolteul. La fel ca în cazul deolteului, nu rata nici o zonă de pe gât atunci când aplici crema de faţă sau cremele de protecţie, scrie unica.ro.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase