Home » D:News » Cele mai spectaculoase 10 hoteluri din lume – GALERIE FOTO

Cele mai spectaculoase 10 hoteluri din lume – GALERIE FOTO

Publicat: 26.02.2016
Deţinătorii de hoteluri încearcă din răsputeri să îşi surprindă plăcut vizitatorii şi să atragă din ce în ce mai mulţi oameni care să le treacă pragul.

Deseori, este dificil, dar spre norocul turiştilor, există câteva hoteluri care ies din tipare cu uşurinţă. Unele uimesc prin arhitectura exterioară, în timp ce altele surprind prin interiorul luxos şi priveliştile care îţi iau răsuflarea. Iată câteva dintre cele mai spectaculoase hoteluri din întreaga lume.

Conrad Maldives — insulele Maldive

Atracţia principală a acestui hotel este restaurantul subacvatic, care permite oaspeţilor să admire peştii în timp ce savurează bucate tradiţionale locului.

Ecocamp Patagonia — Torres del Paine, Chile

Acest hotel impresionează prin armonizarea luxului cu mediul înconjurător, fiind construit numai din materiale eco, dar în acelaşi timp, punând la dispoziţia turiştilor condiţii de lux.

Montana Magica Lodge — Neltume, Chile

Tot în Chile se găseşte acest hotel desprins parcă din basme, iar ceea ce îl scoate în evidenţă, pe lângă aspectul feeric, este faptul că nu există o intrare normală pentru turişti. Aceştia trebuie să treacă peste un pod din lemn pentru a intra în incintă.

Vezi continuarea în Mediafax!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase