Home » D:News » Un ”monstru” imens a apărut pe o plajă turistică din Mexic. Ce ar putea fi – FOTO+VIDEO

Un ”monstru” imens a apărut pe o plajă turistică din Mexic. Ce ar putea fi – FOTO+VIDEO

Publicat: 19.03.2016
Experţii nu pot identifica animalul.
O creatură marină gigantă a fost aruncată de valuri pe o plajă turistică în Mexic. 
 
Cu o lungime de patru metri, creatura a fost găsită pe plaja Bonfil, în oraşul Acapulco, în statul mexican din sud-vest, Guerrero.
 
Spectatorii s-au adunat în jurul organismului şi au făcut fotografii, pe care le-au distribuit pe reţelele sociale, speculând despre posibila specie a creaturii.
 
 
Corpului a fost adus la mal de curenţi puternici, care au afectat numai acea parte a coastei mexicane.
 
Coordonatorul Gărzii Civile şi de Pompieri, Rosa Camacho, consideră că animalul nu ar fi fost mort de mult timp, dar în scurt timp acesta a început să se descompună rapid.
 
„Nu avem nici o idee despre ce tip de animal este, dar eu ştiu că nu mirosea urât şi nu avea o aromă fetidă”, a declarat Rosa Camacho.
 
 
Această masă mare, diformă şi gri, care a fost adusă pe o plajă mexicană, a pus pe gânduri oamenii de ştiinţă. Unii ziceau că ar putea fi un calmar uriaş, un nou tip de balenă sau o necunoscută creatură monstruoasă. 
 
Dar, conform unui expert în domeniul mamiferelor marine, gramada amestecată de piele şi carne cenuşie sunt probabil rămăşiţele unui cap de balenă.
 
Sursa foto: H.C. Raven / W. K. Gregory
 
Reprezentantul Servicului de Protecţie Civilă şi Pompieri din Acapulco, Rosa Camacho, a remarcat însă faptul că acesta nu a avut un miros puternic sau neplăcut. Deşi ancheta a dezvăluit oase, oficialii nu au putut identifica ce tip de animal a fost. 
 
”Deşi este tentant să se atribuie identitatea unui monstru necunoscut, explicaţia cea mai probabilă este că obiectul poate fi o parte din capul unui caşalot”, a declarat James Mead, curator emerit al mamiferelor marine de la Muzeul Naţional de Istorie Naturală din Washington.
 
Mead a explicat că grămada de carne găsită pe plaja este, probabil, partea sueprioară a capului unui caşatol. 
 
 
Vă recomandăm şi aceste articole:
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase