Home » D:News » Ce gust are carnea de om? Experimentul macabru al unui bărbat – VIDEO

Ce gust are carnea de om? Experimentul macabru al unui bărbat – VIDEO

Publicat: 23.03.2016
Un bărbat a decis să răspundă la întrebarea ''ce gust are carnea de om'' şi şi-a extras o mică bucată de carne din propriul picior.

Rezultatul: el spune că gustul este undeva între carnea de porc şi cea de miel, cu un miros „similar cu carnea de vită şi tocană”

Un filmuleţ macabru îl prezintă pe jurnalistul Greg Foot cu o bucată de muşchi luat din gamba sa.

Analiza a relevat fapul că muşchiul conţine fibre similare cu cele găsite în pieptul de pui şi la unele bucăţi de carne de vită.

Deoarece consumul de carne de om, chiar dacă e propria ta carne, este ilegal, jurnalistul de la BBC a gătit carnea extrasă prin biopsie, pentru analiza chimica a aromelor.

„Asta miroase de fapt destul de bine. Este într-adevăr … cărnoasă, mult mai bogat decât carnea de porc sau cea de pui”, a declarat Greg Foot

Utilizând aroma din proba sa carne, Foot a făcut apoi un burger din carne de miel şi de porc. O analiză chimică plasează carnea lui undeva între carne de porc şi de miel.

„E bun, e într-adevăr musculos, asemănător cu mielul”, a spus Foot.

O nouă carte despre canibalismul medicinal a arătat recent că, la sfârşitul secolului al XVIII, monarhii britanici au înghiţit părţi ale corpului uman. Autorul susţine că acest lucru nu a fost o practică rezervată pentru monarhi, dar a fost răspândită atât în Europa cât şi în America.

Doctorul Richard Sugg, de la Universitatea din Durham, a declarat: „Corpul uman a fost utilizat pe scară largă ca agent terapeutic în cele mai populare tratamente care implică carne, oase sau sânge. Canibalismul a fost înregistrat nu numai în Lumea Nouă, aşa cum de multe ori au crezut, dar de asemenea şi în Europa”, a exlicat Richard Sugg.

Sursa: Mail Online

Vă recomandăm şi aceste articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase