Home » D:News » Un japonez furios a aruncat un piton de 4 metri pe post de ”bacşiş”, în mijlocul unui restaurant – VIDEO

Un japonez furios a aruncat un piton de 4 metri pe post de ”bacşiş”, în mijlocul unui restaurant – VIDEO

Publicat: 23.03.2016
Hiroshi Motohashi s-a enervat şi a ţipat la şefii unui restaurant din Los Angeles, după ce a mâncat mai multe porţii de sushi, a dispărut subit după gâlceavă, apoi s-a întors şi a aruncat în mijlocul sălii de mese un piton de 4 metri, transmite Los Angeles Times.

Motohashi a fost arestat după ce a provocat panică în restaurant, inculpat pentru ameninţări cu tentă criminală, a spus locotententul Jim Gavin de la Departamentul de Poliţie din Los Angeles.

Cu sânge rece, Hiroshi Motohashi s-a reîntors în restaurant după disputa încinsă cu şefii şi a dispus şarpele în faţa clienţilor care-şi consumau domol porţia de sushi. Şefii restaurantului s-au confruntat cu bărbatul mânios şi i-au cerut să părăsească incinta. În tot acest timp, pitonul galben de 4 metri luneca, mişuna şi forfotea pe podeaua restaurantului, rostogolindu-se ameninţător.

Angajaţii localului au povestit pentru KCBS-TV că înainte să provoace zarvă şi scandal, Motohashi a mâncat sushi de 200 de euro.

Bineînţeles, clienţilor le-a displăcut profund pitonul, ba chiar au dat bir cu fugiţii, înspăimântaţi, când au zărit reptila.

Pompierii şi serviciile ce se îndeletnicesc cu protecţia animalelor din Los Angeles au poposit în restaurant pentru a captura şarpele, pe care l-au găsit blocat lângă o casă de marcat atunci când au descins la locul faptei.

Motohashi nu-şi va recupera animalul de îndată, căci japonezul trebuie să prezinte un act de proprietate pentru a-l lua în posesie din nou, a afirmat tranşant Mark Salazar, de la Departamentul de Servicii pentru Animale.

Nu este prima încleştare cu poliţia pricinuită de pasiunea covârşitoare a lui Hiroshi Motohashi pentru animalele exotice. În 2005, a fost condamnat de tribunalul federal pentru negoţul cu animale pe cale de dispariţie şi cu şopârle veninoase. A petrecut după gratii 15 luni, după ce a vândut fără permis monstrul pe nume Gila, o şopârlă. Pe lângă animale pline de venin, japonezul a mai vândut unui ofiţer sub acoperire a cărui miniune era să-l prindă pe escroc în flagrant delict în 1997, broaşte ţestoase cu pielea tărcată şi reptile chuckwalla din insula San Esteban, conform San Diego Union-Tribune.

Cu mai mulţi ani în urmă, Motoshi deţinea pet shop-ul „A Glass Jungle” în San Diego, despre care s-a scris un articol în 2011, în publicaţia San Diego Union-Tribune. Articolul a fost ilustrat cu o fotografie în care japonezul excentric apărea lângă un piton tigru de 4,5 metri pe nume Cleopatra.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase