Home » D:News » Ce alimente sunt eficiente împotriva celuluitei?

Ce alimente sunt eficiente împotriva celuluitei?

Ce alimente sunt eficiente împotriva celuluitei?
Publicat: 25.04.2017
Respectarea unui program regulat de sport şi evitarea alcoolului, a fast food-ului şi a dulciurilor sunt esenţiale pentru a scăpa de aspectul inestetic al celulitei. Pe lângă aceste aspecte, este bine de ştiut că anumite alimente fac minuni în lupta cu celulita.

Iată ce nu trebuie să îţi lipsească din meniu:

Locul 1. Broccoli

Considerat aliment minune datorit valorii nutriţionale pe care o are, broccoli are un conţinut bogat în vitamine, minerale şi este sărac în calorii, astfel că îl poţi încorpora zilnic în meniu. Pe lângă aceşti nutrienţi, broccoli mai conţine o substanţă care stimulează producţia colagenului, împiedicând astfel apariţia celulitei sau îmbunătăţind aspectul pielii în cazul în care deja a fost afectată.

Locul 2. Ceaiul verde

Ceaiul verde accelerează metabolismul, împiedică absorbţia grăsimilor şi reglează nivelul glicemiei, iar teobromina din conţinutul său are efect direct asupra celulitei, stimulând arderea grăsimilor.

Locul 3. Portocalele

Bogate în vitamina C, acestea sunt un element indispensabil pentru sănătatea întregului organism, corectând şi dezechilibrele care se produc în corp şi care favorizează apariţia celulitei.

Locul 4. Sparanghelul

Acesta se situează printre legumele de top cu efecte spectaculoase asupra sănătăţii. Având un efect detoxifiant, sparanghelul îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, eliminând toxinele din corp şi îmbunătăţind aspectul pielii afectate de celulită.

Locul 5. Peştele bogat în grăsimi

Somonul şi macroul conţin acizi graşi omega-3, adică acele grăsimi bune care au un efect spectaculos asupra pielii, îmbunătăţind aspectul pielii afectate de celulită. Aceşti acizi graşi omega-3 ajută corpul să metabolizeze mai bine grăsimile, inclusiv pe cele care determină apariţia celulitei, scrie eva.ro.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase