Home » D:News » Cele mai bune fotografii de la premiile Sony World Photography Awards 2016 – GALERIE FOTO

Cele mai bune fotografii de la premiile Sony World Photography Awards 2016 – GALERIE FOTO

Publicat: 28.04.2016
Competiţia din acest an a atras un număr record de înscrieri – 230.103, dar au fost doar 14 câştigători şi finalişti la categoriile profesionale, informează The Independent.

Fotojurnalistul iranian Asghar Khamseh a fost numit L’Iris d’Or Photographer al ediţiei din acest an a premiilor Sony.

Galerie foto

vezi galeria
10 foto

Kevin Frayer, din Canada, a devenit primul fotograf care a câştigat la două categorii profesionale în acelaşi an: Environment/ Mediul înconjurător şi People/ Oameni, în timp ce Sam Delaware, din Maine (SUA), în vârstă de 18 ani, a câştigat premiul Young Photographer of the Year/ Cel mai tânăr fotograf al anului.

Printre câştigători se numără fotografii francezi Amelie Labourdette şi Julien Mauve, la categoriile Arhitectură şi Concept, grecul Angelos Tzortzinis pentru seria de fotografii în care este imortalizată criza refugiaţilor şi italianul Marcello Bonfanti, premiat pentru portretele supravieţuitorilor virusului ebola.

Expoziţia fotografiilor câştigătoare a premiilor Sony World Photography va avea loc în Londra, la Casa Somerset, între 22 aprilie şi 8 mai.

‘Enchanted Forest/ Pădure Fermecată’ de Kei Nomiyama, Japonia. Premiul Open Photographer of the Year/ Cel mai bun fotograf debutant al anului

Vezi imaginile câştigătoare în galeria foto de aici!

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase