Home » D:News » Cum poate fi rezolvată cea mai enervantă problemă a routerelor Wi-Fi

Cum poate fi rezolvată cea mai enervantă problemă a routerelor Wi-Fi

Cum poate fi rezolvată cea mai enervantă problemă a routerelor Wi-Fi
Publicat: 07.05.2016
Nu este utilizator de router Wi-Fi care să nu fi fost enervat de una din cele mai comune probleme ale acestor dispozitive.

Dispozitivul ResetPlug este un adaptor care rezolvă cea mai comună şi deranjantă problemă a routerelor Wi-Fi, şi anume conexiunea la internet care se întrerupe sau nu este stabilă, scrie Go4it.

Nu este utilizator de router Wi-Fi care să nu fi fost enervat de una din cele mai comune probleme ale acestor dispozitive – din când în când conexiunea la internet se întrerupe sau nu este stabilă. De cele mai multe ori problema se rezolvă prin deconectarea şi reconectarea la priză a dispozitivului.

ResetPlug face acest lucru pentru utilizator. Dispozitivul este un adaptor în care se conectează cablul routerului, iar acesta se introduce apoi în priză.

ResetPlug monitorizează conexiunea, iar atunci când detectează probleme taie curentul routerului şi apoi îl restabileşte, potrivit Go4it.

Deşi face un lucru relativ simplu, dispozitivul nu este ieftin, preţul acestuia ridicându-se la 60 de dolari bucata. Producătorul susţine că ResetPlug funcţionează cu orice tip de router/modem.

Gadgetul foloseşte standardul american pentru priză, dar poate fi folosit şi în Europa cu ajutorul a două adaptoare.

Sursa: Go4it

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase