Home » D:News » Cu un show inteligent şi diferit, un român i-a uimit pe britanici. ”Un pământean nu ar fi capabil să facă aşa ceva” – VIDEO

Cu un show inteligent şi diferit, un român i-a uimit pe britanici. ”Un pământean nu ar fi capabil să facă aşa ceva” – VIDEO

Publicat: 16.05.2016
Românul Flavian Glonţ a impresionat juriul şi publicul, sâmbătă seara, la Britain’s Got Talent, rezolvând trei cuburi Rubik legat la ochi.

Imediat după ce a intrat pe scenă tânărul Flavian Glonţ, originar din Câmpulung, o parte din public a început să râdă când a auzit că este din România.

Întrebat de unul dintre juraţi în ce va consta spectacolul lui, Flavian a spus că va fi ”un show inteligent, ceva diferit”. Juraţii au glumit pe seama acestei afirmaţii.

Flavian a primit însă patru de ”da” şi a fost ovaţionat de public, la final, după ce a reuşit să rezolve, acoperit la ochi, trei cuburi Rubik. Ultimul cub Rubik l-a rezolvat cu o singură mână.

Totodată, celebrul jurat Simon Cowell a afirmat că el nu crede că Flavian este de pe această planetă pentru că ”un pământean nu ar fi capabil să facă aşa ceva”.

La plecare, în culise, românul a mai rezolvat încă un cub Rubik, tot acoperit la ochi.

Flavian nu se află la prima experienţă de genul, în 2015 a câştigat concursul ”Românii au talent” împreună cu Marin Fronescu şi Cristian Leana.

Totodată, deţine recorduri la nivel naţional pentru rezolvarea în viteză a cubului Rubik, el fiind pe primul loc la rezolvarea cubului cu o singură mână (14.58 secunde) şi pe locul al doilea la rezolvarea cubului Rubik (10.19 secunde).
 

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase