Home » D:News » TOP 5 cele mai scumpe parfumuri din lume

TOP 5 cele mai scumpe parfumuri din lume

TOP 5 cele mai scumpe parfumuri din lume
Publicat: 25.05.2016
Atunci când este vorba despre parfumuri, trebuie să se ţină cont că acestea definesc personalitatea, dar nu doar mirosul este important, ci şi calitatea se numără printre caracteristicile unui parfum.

Acestea sunt cele mai scumpe parfumuri din lume, aşezate după preţul lor în ordine crescătoare, potrivit One.ro.

Caron’s Poivre: $1.000, 30ml. Parfumul a fost lansat în anul 1954 de Michel Morsetti şi este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai puternice parfumuri, având în componenţa sa piper, fiind potrivit atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Preţul acestui parfum, la o sticluţă de 1L este de $2.000.

Clive Christian No. 1: $2,150, 30ml. Acesta a apărut în anul 2001 şi până în 2006 a fost considerat cel mai scump parfum din lume, având preţul de $2,150, la 30ml. În industria parfumurilor, Clive Christian este foarte cunoscut, mai ales pentru incredibilele arome pe care le-a lansat pe piaţă. Designul sticlei este similar unui diamant.

Chanel Grand Extrait: $4,200, 30ml. Se ştie că Chanel a devenit sinonimul luxului, deţinând cele mai scumpe parfumuri din lume şi, nu este de mirare că au chiar şi un model special, ediţie limitată. Ei bine, există 3 arome diferite, iar unul dintre cele mai scumpe este Original No.5, în valoare de $4,200.

Baccarat Les Larmes Sacrees de Thebes: $6.800, 30ml. Parfumul a fost lansat în anul 1998 însă, până acum, nu a primit chiar atât de multă atenţie. Este vândut doar în cantităţi foarte mici, iar în momentul în care a fost lansat, toată lumea vorbea de acesta şi, pentru acel moment a fost considerat cel mai scump parfum din lume. Sticlele în care se află parfumul sunt realizate cu grijă, iar produsul final reprezintă o adevărată operă de artă.

Clive Christian Perfume: $215,000, 500ml. Cunoscut şi sub numele de Imperial Majesty când a fost lansat în anul 2006, a devenit imediat cel mai scump parfum din lume. Este vândut în sticle fine de cristal, iar preţul pentru fiecare 30ml este peste $12.700. Din păcate, acesta poate fi achiziţionat doar în sticle mari aşa că, cine vrea să achiziţioneze acest parfum, ar trebui să facă un împrumut la bancă. Clive Christian a declarat că, până acum , mai mult de o sticlă a fost vândută unui om de afaceri din China care a dorit să rămână anonim.

Sursa: One.ro

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase