Home » D:News » Descoperire controversată. Ce s-a întâmplat după ce acest bărbat a anunţat că a găsit craniul lui Bigfoot – FOTO

Descoperire controversată. Ce s-a întâmplat după ce acest bărbat a anunţat că a găsit craniul lui Bigfoot – FOTO

Publicat: 11.06.2016
Un entuziast amator al lui Bigfoot afirmă că a descoperit craniul gigantului atunci când era într-o drumeţie în regiunea Ogden din Utah, unde mulţi au pretins să hoinăreşte creatura enigmatică.

Un excursionist din Ogden, Utah, pare să fi făcut o descoperire şocantă. El susţine că descoperirea demonstrează existenţa evazivă a lui Bigfoot.

Todd May a descoperit craniul fosilizat al unei creaturi asemănătoare cu o maimuţă, când se plimba prin pădurile în care se zvonea că a fost văzut Bigfoot. Deşi nimeni nu a oferit anterior dovezi concrete ale existenţei lui Bigfoot, May consideră că fosila gigantă ar putea fi dovada pe care toată lumea o cauta.

În timpul altor drumeţii, May afirmă că deja văzuse gigantul enigmatic de două ori prin pădure. Prima întâlnire a provocat creatura să apară şi să fugă în pădure, dispărând între copaci. Determinat să-l găsească pe gigant, el a continuat să colinde zona din jurul Ogden Canyon. La aproximativ un an după prima întâlnire, pe timp de noapte, May a aprins lanterna şi creatura gigantă de 2,5-3 metri înălţime s-ar fi lăsat văzută la vreo 6 metri. Bigfoot, care are o blană roşcată, în cele din urmă ar fi plecat grăbit. Acestea s-au întâmplat prin 2013.

Câteva luni mai târziu, May a găsit ceea ce el pretinde a fi craniul fosilizat al unui Bigfoot. Cu toate acestea, mulţi spun că este o farsă elaborată. May a primit multiple critici, atât pentru observarea lui, cât şi pentru ”descoperirea unică”.

Sursa: timesrecordnews

„Ei toţi sunt nişte hateri, adica alţi entuziaşti ai lui Bigfoot cărora nu le place că eu am găsit ceva înaitea lor”, a declarat Todd May.

Geologul Jess Carlucci, de la Universitatea de Stat Midwestern, a examinat fosila îndeaproape şi a ajuns la concluzia că aceasta nu este craniul lui Bigfoot, ci este nimic altceva decât o piatră foarte mare, care a trecut prin diverse intemperii.

„De multe ori, fracturile naturale sau formele din rocă sunt create de intemperii. Nu e Bigfoot”, a declarat Jess Carlucci.

Bigfoot sau Sasquatch, cum i se mai spune, a fost subiectul poveştilor din folclorul american timp de mai mulţi ani. Dovezi reale ale existenţei sale nu au fost prezentate vreodată.

Sursa: Babw News

Vă recomandăm şi aceste articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase