Home » D:News » Piramida gigantică, descoperită pe fundul oceanului. Vânătorii de extratereştrii consideră că au găsit o nouă bază marţiană

Piramida gigantică, descoperită pe fundul oceanului. Vânătorii de extratereştrii consideră că au găsit o nouă bază marţiană

Publicat: 04.07.2016
Oamenii încearcă să descopere ce se află în adâncul mărilor, dar noile descoperiri sugerează faptul că extratereştrii au fost mai rapizi. În adâncul Oceanului Pacific se regăseşte o piramidă perfectă.

Marcelo Igazusta, un cercetător din Argentina,  a fost primul care a descoperit luna trecută structura misterioasă. Igazusta afirmă că a observat un punct luminos în adâncul întunecat al Oceanului Pacific, la vest de Mexic. Cunoscutul vânător de extratereştrii, Scott C. Waring, şi-a exprimat opinia despre descoperire: ,,Este o piramidă perfectă a cărei bază, de la un capât la altul, măsoară peste 13 kilometri”.  Waring a explicat că piramida este adiacentă celor mayase şi aztece din Mexic.

Deşi piramidele străvechi au fost construite de oameni, Waring afirmă> ,,Doar extratereştri puteau construi o structură atât de masivă, mă refer la cea de sub apă”. ,,Chiar dacă aceasta nu este o pistă de aterizare a OZN-urilor, este,  oricum, o descoperire monumentală, o piramidă de 13 kilometri, mai mare decât orice structură cunoscută de om,” a adăugat el

.

 Google Earth ar putea fi cea mai nouă sursă de descoperire a probelor extraterestre. Coordonatele  63° 2’56.73’S 60°57’32.38’W  l-au condus pe Waring către descoperirea unui Kraken mitic care înota pe coasta insulei Deception, în apropierea Antarcticii, conform afirmaţiilor lui.

O altă teorie a conspiraţiei a fost prezentată despre această descoperire, ,, dacă te uiţi atent pare a fi un obiect artificial, un OZN care iese de sub apă”. 

Kraken, OZN-uri subacvatice sau poate o balenă gigantică, orice se află în adâncul apelor din Antarctica a generat nenumărate opinii.

Sursa: Mail Online 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase