Home » D:News » Cât te costă să te îngropi cu un iPhone. Ce ţară a lansat această nouă modă

Cât te costă să te îngropi cu un iPhone. Ce ţară a lansat această nouă modă

Cât te costă să te îngropi cu un iPhone. Ce ţară a lansat această nouă modă
Publicat: 04.07.2016
O companie de servicii funerare din Novosibirsk, Rusia, a conceput o piatră funerară în formă de iPhone informează postul de televiziune rusesc ”360”, menţionând că prima comandă a fost expediată deja spre Krasnoiarsk.

Directorul firmei susţine că ideea de a lucra la un astfel de monument i-a venit după ce a văzut pe Internet fotografii în care apăreau smartphone-uri reprezentate sub formă de pietre funerare.

În plus, reprezentanţii companiei susţin că aceasta este de fapt  o ”cascadorie publicitară”, prin care doresc să demonstreze posibilităţile unei tehnologii unice de şlefuire a pietrei. Costul unei pietre funerare în formă de iPhone este de circa 850 de euro.

Cu toate că liderii bisericilor din Rusia critică adesea producţia de pietre funerare sub formă de gadget-uri, susţinând că este evorba despre o lipsă de respect faţă de religie şi tradiţiile ruseşti, arhidiaconul Andrei Kuraev, din cadrul Bisericii Ortodoxe Ruse, afirmă că ”aceasta este alegerea fiecăruia”, scrie rador.ro.

”Dacă omul a decis acest lucru, decizia îi aparţine. Este mormântul lui. De ce trebuie să considerăm în prealabil că toţi sunt creştini ortodocşi? Noi nu avem cimitire ortodoxe. Toate sunt municipale sau orăşeneşti şi sunt pentru toată lumea” a mai  declarat arhidiaconul, pentru gazeta.ru.

Sursa: gandul.info

Vă mai recomandăm şi: iPhone „salveaza vieti” (VIDEO)

                                            O noua aplicatie iPhone ne va face iFericiti

                                            O noua imbunatatire iPhone poate citi gandurile (VIDEO)

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase