Home » D:News » Cele mai tulburătorare fotografii din lume realizate în 2016

Cele mai tulburătorare fotografii din lume realizate în 2016

Cele mai tulburătorare fotografii din lume realizate în 2016
Publicat: 21.07.2016
Selecţia a fost făcută de editorii de la publicaţia The Guardian.
Supravieţuitorii şi rudele victimelor Războiului Civil Spaniol participă la un concert desfăşurat în Barcelona, în incinta El Palau de la Musica. Cea mai mare reuniune a supravieţuitorilor războiului a fost organizată pe 18 iulie în aceeaşi sală de concerte unde violoncelistul şi dirijorul catalan Pau Casals repeta înaintea unui concert, când a fost anunţat că în ţară se petrece o lovitură de stat. Autorul fotografiei este David Ramos pentru Getty Images.
 
Fotograful Eduardo Soteras a surprins pentru AFP populaţia de hutus care locuieşte în corturile pentru persoanele fără adăpost. Tensiunile au devenit intense între populaţiile hutus şi kobos din Buleusa, în Republica Democrată Congo, când oamenii s-au întors în sat, după ce au fost evacuaţi din cauza acţiunilor rebelilor Rwandan Hutus în noiembrie 2015.
 
În Cleveland, Ohio, pe 18 iulie a început Convenţia Republicană. Delegaţii texani au fost surprinşi pe arena Quicken Loans, în prima zi a convenţiei unde Donald Trump ar putea fi învestit oficial drept candidat la preşedinţia Americii, într-o fotografie semnată de Timothy A. Clary şi difuzată de AFP.
 
O imagine emoţionantă de la recensământul lebedelor de pe râul Tamisa, din Londra se află în selecţia editorilor de la The Guardian. Anthony Devlin a fotografiat o fetiţă care ţine în mâini un pui de lebădă.
 
În Istanbul, Turcia, un băiat este înfăşurat într-un steag imprimat cu chipul primului preşedinte turc, Mustafa Kemal Atatürk. Fotografia a fost făcută în piaţa Taksim de românul Daniel Mihailescu, pentru AFP, după lovitura de stat eşuată.
 
Imaginile pot fi văzute aici
 
Citeşte continuarea articolului pe mediafax.ro

Vă mai recomandăm şi: În această imagine de 53.000 de MP apare o maşină Bentley – FOTO 

                                             ”Un băiat şi-a lăsat bicicleta sprijinită de un copac când a plecat în război”. Povestea incredibilă din spatele acestei imagini celebre

                                             Priveşte cu atenţie timp de 15 secunde această imagine. Este una dintre cele mai TARI iluzii optice

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase