Home » D:News » Un nou traseu turistic ar putea apărea în fortăreaţa lui Putin de la Kremlin

Un nou traseu turistic ar putea apărea în fortăreaţa lui Putin de la Kremlin

Un nou traseu turistic ar putea apărea în fortăreaţa lui Putin de la Kremlin
Publicat: 07.08.2016
Un nou traseu turistic ar putea fi deschis chiar pe teritoriul citadelei ruseşti Kremlinul, care este un complex fortificat în Piaţa Roşie din capitala Rusiei.

Noul traseu turistic nu va include vizitarea muzeelor din complexul Kremlin din Piaţa Roşie din Moscova, care serveşte drept reşedinţă oficială al preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin.

Pentru acest traseu turistic se va vinde şi un bilet special, iar turiştii vor beneficia de o intrare specială, se specuifică într-un document oficial prezidenţial, semnat de liderul rus.

Complexul Kremlin serveşte drept reşedinţă oficială prezidenţială şi ca principal loc de muncă al preşedintelui Federaţiei Ruse. «Ministerul Culturii din Federaţia Rusă, Serviciul Federal de Pază şi Protecţie din Federaţia Rusă, Departamentul Protocol, care este structura Administraţiei Prezidenţiale din Rusia, Institutul de Argheologie din cadrul Academiei de Ştiinţe a Federaţiei Ruse să creeze un nou traseu turistic suplimentar pe teritoriul Kremlinului din Moscova, care să nu includă vizitarea muzeelor citadelei (cu un bilet special de acces) şi să se creeze suportul informaţional necesar special», anunţă Serviciul de presă al Administraţiei Prezidenţiale din Rusia, citând documentul semnat de preşedintele rus, Vladimir Putin.

Sursa: Rador

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase