Home » D:News » Moment MACABRU, surprins la CERN. ”S-a mers mult prea departe”

Moment MACABRU, surprins la CERN. ”S-a mers mult prea departe”

Moment MACABRU, surprins la CERN. ”S-a mers mult prea departe”
Publicat: 19.08.2016
Personajele prezente în videoclip nu au fost nici acum identificate.

Specialiştii Organizaţiei Europene pentru Cercetare Nucleară (CERN) au demarat o investigaţie privind un videoclip filmat în incinta Marelui Accelerator de Hadroni (LHC) de la Geneva. În filmare apar mai mulţi indivizi îmbrăcaţi în mantii negre şi care par să realizeze…un ritual de sacrificiu uman. 

”Omul-bancă” a murit. Cel mai respectat bancher din România a murit în această dimineaţă. Anunţul provoacă un cutremur pe piaţa financiară

În videoclipul ce pare să fie filmat din perspectiva unui martor ascuns este redată scena ,,înjunghierii” unei femei. Întreaga ceremonie se desfăşoară în faţa unei statui reprezentându-l pe zeul hindus Shiva. 

,,Aceste scene au fost filmate fără aprobare sau înştiinţare oficială. CERN nu acceptă astfel de activităţi ce pot duce la interpretări greşite asupra muncii pe care o desfăşurăm aici”, a declarat unul dintre purtătorii de cuvânt ai CERN pentru Agenţia France-Presse. 

Sursa:youtube.com/ron johnson

În momentul în care a fost întrebat în legătură cu procedurile de securitate din campusul CERN, purtătorul de cuvânt a adăugat: ,,Documentele de identificare ale CERN sunt verificate în mod sistematic la fiecare intrare din campus, indiferent dacă este noapte sau zi”. 

Purtătorul de cuvânt a mai spus că indivizii filmaţi aveau legitimaţii de acces. ,,CERN primeşte în fiecare an mii de oameni de ştiinţă din toată lumea, iar, uneori, unii dintre ei îşi lasă umorul să meargă mult prea departe. Acest lucru se întâmplă într-o astfel de ocazie”, a declarat reprezentantul CERN. 

Momentan, specialiştii de la Geneva nu i-au putut idenfica pe cei care au apăruit în filmare. Poliţia a fost sesizată în acest sens, însă, până acum, nu a demarat niciun fel de investigaţii. 

Sursa: theguardian.com

Vă mai recomandăm şi: Acceleratorul de particule de la CERN generează 1 petabyte de date pe secundă

                                             Cercetătorii de la CERN au reuşit să stocheze atomi de antihidrogen pentru 16 minute!

                                             Fizicienii de la CERN şi-au lansat primul album: Resonance

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase