Home » D:News » Prin ce a trecut un cuplu după ce a descoperit un cadou de nuntă după nouă ani de căsnicie – FOTO

Prin ce a trecut un cuplu după ce a descoperit un cadou de nuntă după nouă ani de căsnicie – FOTO

Publicat: 05.09.2016
După nouă ani de la căsătorie, un cuplu a găsit întâmplător un cadou de nuntă nedesfăcut, rătăcit printr-un dulap din casă.

Cea care a povestit totul este chiar protagonista acestei poveşti, Kathy Gunn, care a declarat pentru Love what Matters că a găsit, întâmplător, într-un dulap, un cadou de nuntă, nedesfăcut. Pachetul, vechi de nouă ani, era din partea mătuşii lui Kathy şi avea scris pe el un mesaj categoric: „A se deschide NUMAI DUPĂ prima ceartă” şi era semnat de mătuşa Alison.

Când au primit cadoul, cei doi tineri căsătoriţi la acea vreme, s-au aşteptat ca pachetul să conţină un mesaj încărcat de înţelepciune şi experienţă în ceea ce priveşte căsătoria, având în vedere că mătuşa Alison şi soţul ei au trăit împreună pentru mai bine de 50 de ani. Cu timpul, Kathy şi Brandon au uitat de cadoul misterios. 

„Cred că amandoi am vrut să uităm de acea cutie pentru că dacă o deschideam ar fi însemnat că ne recunoaştem eşecul în relaţie”, a explicat Kathy. 

Şi-apoi, cu trecerea timpului, au apărut certurile, copiii şi momente în care cei doi au simţit că vor să renunţe la tot. S-au hotărât ca, după nouă ani, să deschidă cadoul de la mătuşa Alison, pe care l-au redescoperit chiar înainte de a pleca la nunta unor prieteni. 

Când au desfăcut cutia, cei doi au găsit două hârtii în care erau împachetate mai multe bancnote.

Pe pachetul lui Kathy scria: „Ia aceşti bani şi cumpără o pizza, nişte creveţi sau orice altceva vă place vouă. Cu dragoste, mătuşa Alison. P.S. Pregăteşte cada!”.

Pe pachetul lui Brandon, soţul acesteia, alt mesaj: „Ia aceşti bani şi cupără nişte flori şi o sticlă de vin. Cu dragoste, mătuşa Alison”.

„Atunci mi-am dat seama că, în realitate, secretul unei căsnicii fericite nu stătea în cutia aceea, ci în noi!”, a povetit Kathy. 

Foarte multe persoane au apreciat povestea celor doi şi au fost emoţionaţi, declarându-se şi ei beneficiari ai învăţămintelor mătuşii Alison. 

Sursa: gandul.info

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase