Home » D:News » Legătura dintre explozia rachetei Falcon 9 şi EXTRATEREŞTRI. ”Nu este prima dată când ei ne lovesc”

Legătura dintre explozia rachetei Falcon 9 şi EXTRATEREŞTRI. ”Nu este prima dată când ei ne lovesc”

Legătura dintre explozia rachetei Falcon 9 şi EXTRATEREŞTRI. ”Nu este prima dată când ei ne lovesc”
Publicat: 06.09.2016
Teoreticienii spun că evenimentul nu s-a datorat unei erori mecanice.

În urmă cu patru zile, racheta Falcon 9, a celor de la SpaceX, exploda în timpul unui test de igniţie desfăşurat pe platforma de lansare din Cape Canaveral. În timpul exploziei, satelitul Amos-6, produs de Facebook, a fost distrus. Deocamdată, nu se cunoaşte cauza accidentului, însă teoreticienii conspiraţiei susţin că el a fost provocat de o navă extraterestră ce poate fi observată în filmarea ce surprinde momentul exploziei. 

Accidentul s-a petrecut în dimineaţa zilei de joi, 1 septembrie, la scurt timp după ce racheta era alimentată cu oxigen lichid şi kerosen. În urma evenimentului, atât vehiculul având o greutate de 604 tone, cât şi satelitul Facebook în valoare de 200 de milioane de dolari au fost distruse în totalitate.

De la momentul producerii exploziei şi până acum, pe YouTube au fost publicate numeroase videoclipuri în care apare un ,,obiect neidentificat” ce ar fi produs distrugerea rachetei Falcon 9. În unele cazuri, se susţine cu fermitate că accidentul nu a fost cauzat de o eroare mecanică, ci de un atac provocat de indivizi dintr-o altă lume.

,,Sunt destul de sigur că aceasta nu este prima dată când ei ne lovesc. Am văzut o altă rachetă în zbor, care a fost distrusă de o farfurie zburătoare”, susţine utilizatorul ,,UFO Hunter”. ,,Dispozitivul respectiv are o viteză de cel puţin 5800 km/h. Nu este o pasăre, este un extraterestru care a distrus racheta cu ajutorul unui laser”, spune un alt internaut. 

Sursa:youtube.com/UFOvni2012

Există, însă, persoane care demontează teoriile răspândite pe YouTube. ,,Din păcate, a fost doar o pasăre care zbura în apropiere. Dacă urmăreşti videoclipul la viteză normală, vei observa, de la început până la sfârşit, că sunt păsări care zboară”, spune Richard Edwards. 

Evenimentul straniu nu apare în nicio fotografie oficială, deoarece personalul prezent la lansare nu avea permisiunea să folosească telefoane, din motive de securitate. 

Sursa: Mail Online

Vă mai recomandăm şi: Danezii lansează în spaţiu prima rachetă ,,homemade”

                                             Captura vieţii unui pescar – o rachetă balistică

                                             India a lansat cu succes cea mai mare rachetă din programul său spaţial

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase