Home » D:News » Cum arată cele mai bune hoteluri din lume. FOTO

Cum arată cele mai bune hoteluri din lume. FOTO

Publicat: 18.09.2016
Luxuriantul hotel din St. Barths deţinut de viitorii socri ai Pippei Middleton a fost votat unul dintre cele mai bune din lume.
 Eden Rock (fotografia principală), parte din colecţia Oetker, care include şi The Lanesborough din Londra sau Le Bristol din Paris, a primit această nominalizare din partea cititorilor Conde Nast Traveller la categoria „Călătorii”. Dar nu este singurul premiu deţinut la această categorie de părinţii lui James Matthews –  în colecţia lor intră şi Hotel du Cap-Eden-Roc din Antibes, Franţa, care a luat, de asemenea, coroana pentru cel mai bun hotel pentru vacanţe din Europa.
MailOnline Travel a prezentat câteva dintre cele mai impresionante hoteluri din lume, premiate de această publicaţie:
 
Cel mai bun din America şi Caraibe
 
 
Cel mai apreciat hotel din lume, Eden Rock din St Barths se află, bineînţeles, şi pe primul loc în din regiunea America şi Caraibe. Există doar 34 de camere pentru oaspeţi şi vile în complexul Eden Rock, fiecare cu şarmul său individual. Unele au o privelişte uimitoare la plajă în timp ce altele au vedere şi ieşire spre grădina luxuriantă. Spre exemplu, cea din fotografia de mai sus este una dintre camerele „Rock Classic”, iar mai jos observăm apartamentul „Cristofor Columb”, scrie Business Magazin.
 
 
Iar pentru gurmanzi, este de menţionat că în spatele meniurilor de neuitat servite la hotel se află Jean-Georges Vongerichten, chef premiat cu trei stele Michelin,
 
Cel mai bun din Europa, Turcia şi Russia
 
 
Hotel Du Cap-Eden-Roc din Antibes, Franţa, oferă unele dintre cele mai impresionante vederi către Riviera Franceză. Oaspeţii au la dispoziţie 116 camere spaţioase, dispuse de-a lungul celor trei locaţii, fiecare cu un decor elegant, pe aceeaşi linie cu împrejurimile uimitoare. La fel sunt şi localurile, iar pentru amatori, barurile sunt unele dintre cele mai populare din regiune.
 
Cel mai bun din Orientul Mijlociu, Africa şi Oceanul Indian
 
 
Singita Grumeti este situat fix lângă Serengeti National Park din Tanzania, iar fauna sălbatică din zonă se regăseşte din abundenţă în centrul rezervaţiei, care iniţial a fost recunoscută de Guvern ca un efort de a proteja regiunea. Există o plajă extinsă de facilităţi puse la dispoziţia oaspeţilor pentru a se apropia cât mai mult de animalele aflate în habitatul lor natural. Opţiunea „Explore”, de exemplu, permite oaspeţilor să stea la un camping special din natură pentru a simţi la cote maxime experienţa în aer liber.
 
Cel mai bun din Australasia şi Sudul Pacificului
 
 
Având avantajul de a fi înconjurat cu plaje tropicale impresionante şi facilităţi spa extravagante, nu e nicio surpriză că The St. Regis Bora Bora Resort este cea mai căutată şi populară locaţie pentru nunţi şi vacanţe în luna de miere – unul dintre principalele servicii oferite de resort. Toate camerele sunt mari, impresionante, unele situate deasupra unor picioroange pe apă iar altele oferind o privelişte incredibilă a apei curate ca lacrima.
 
Cel mai bun din Asia şi subcontinentul Indian
 
 
Taj Lake Palace Hotel in Udaipur este locul ideal dacă vrei să te simţi ca un maharajah. Întreaga clădire, care a fost cândva un palat, este situată în mijlocul unui lac, oferind fiecărei camere o privelişte spectaculară. Designul are accente asiatice, cu apartamente ce oferă fresce care evocă diverse perioade istorice. Să nu mai vorbim de majordomii aflaţi la dispoziţia ta 24 din 24, antrenaţi să se comporte regeşte cu oaspeţii. 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase