Home » D:News » Cum a ajuns Putin să facă reclamă la îngheţată

Cum a ajuns Putin să facă reclamă la îngheţată

Publicat: 18.09.2016
În imagine şeful statului rus apare mâncând un cornet de îngheţată.

În China vânzătorii de îngheţată au lansat o reclamă neobişnuită la produsul lor, folosind fotografia preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, scrie Rador.

În imagine şeful statului rus apare mâncând un cornet de îngheţată, iar alături un mesaj în limba chineză: „Îngheţata pe care a adus-o Vladimir Putin”.

Amintim că, în urmă cu câteva zile, în timpul summitului G20 din oraşul Hangzhou din China, preşedintele Rusiei i-a dăruit omologului său chinez, Xi Jinping, o cutie cu îngheţată.

Preşedintele Putin i-a adus îngheţată liderului chinez după ce la Forumul Economic de Est de la Vladivostok un om de afaceri chinez s-a plâns că Rusia interzice exportul de îngheţată rusească în China. Însă producătorii ruşi afirmă că, de fapt, autorităţile din China nu permit livrarea pe teritoriul lor a acestei delicatese.

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase