Home » D:News » În urma unui studiu, s-a estimat că americanii muncesc mai mult decât europenii

În urma unui studiu, s-a estimat că americanii muncesc mai mult decât europenii

În urma unui studiu, s-a estimat că americanii muncesc mai mult decât europenii
Publicat: 31.10.2016
Un grup de cercetători internaţionali a stabilit naţiunea de pe Terra care munceşte cel mai mult, americanii. În cadrul acestui studiu au fost evaluaţi locuitorii din SUA şi cei din Europa. Experţii au calculat iniţial numărul de ore pe care cetăţenii americani şi cei europeni le petrec la birou.

În urma studiului s-a constatat că un cetăţean european munceşte, conform statisticilor, cu 19% mai puţin faţă de un cetăţean american. Aceste statistici arată că un european munceşte mai puţin cu 260 de ore anual sau aproape cu o oră zilnic, comparativ cu un american.

Elveţienii sunt europenii care petrec cel mai mult timp la locul de muncă, fiind mult mai aprope de americani, iar populaţia Italiei, dimpotrivă se află la polul opus, ea munceşte cel mai puţin, cu 19% mai puţin faţă de locuitorii din SUA. Pentru a face o comparaţie: locuitorii Rusiei petrec la muncă mai mult timp, comparativ cu locuitorii statelor europene, dar mai puţin ca americanii, în total 1.761 de ore anual. Potrivit experţilor, americanii muncesc mai mult pentru că mizează pe faptul că vor fi promovaţi. Totodată, taxele şi impozitele în SUA sunt mult mai mici, faţă de cele din Europa, notează Informing.

Sursa: Rador

Citeşte şi:

Americanii sunt convinşi că mănâncă sănătos

Jumătate din americani vor fi obezi în anul 2030

Topul celor mai inteligenţi 5 preşedinţi americani ai tuturor timpurilor

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase