Home » D:News » Provincia în care accesul extratereştrilor este interzis, reglemetarea este veche de 62 de ani

Provincia în care accesul extratereştrilor este interzis, reglemetarea este veche de 62 de ani

Provincia în care accesul extratereştrilor este interzis, reglemetarea este veche de 62 de ani
Publicat: 06.11.2016
În provincia Chateauneuf-du-Pape din Franţa există o reglementare care interzice activitatea extraterestră.

Interdicţia este activă de 62 de ani, iar primarul actual, Claude Avril, refuză să ridice interdicţia, deşi o consideră doar o un tip de publicitate.

Legea a apărut în anul 1954, când primarul din aceea vreme, Lucien Jeune, a reglementat interdicţia după ce un bărbat necunoscut din nordul Franţei a declarat că a văzut două figuri asemănătoare cu cele ale scafandrilor de mare adâncime care au apărut dintr-un OZN sub formă cilindrică.

Semnele raportate de bărbat l-au făcut pe Jeune să promulge o nouă lege, declarând că ”orice navă considerată farfurie zburătoare, care va ateriza pe teritoriul provinciei noastre, va intra imediat în custodia autorităţilor”.

Conform lui Elie Jeune, fiul fostului primar, interdicţia a fost doar o metodă ingenioasă de a atrage atenţia asupra oraşului, deoarece atunci semnele extraterestre deveniseră comune.

,,În acel moment, oamenii vorbeau des despre activitatea extraterestră,” declară el.

Chateauneuf-du-Pape nu este singurul loc cu legi ciudate despre teoriile conspiraţiei, Skamania Country din Washington are o lege care interzice vânarea lui Bigfoot

Sursă: Science Alert

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase