Home » D:News » Asgardia, noua naţiune din spaţiu pe care Illuminati ar putea-o utiliza ,,în scopuri nefaste pentru controlul minţii umane”

Asgardia, noua naţiune din spaţiu pe care Illuminati ar putea-o utiliza ,,în scopuri nefaste pentru controlul minţii umane”

Publicat: 06.11.2016
Planul bizar al unei echipe de cercetători de înfiinţare a primei ,,naţiuni în spaţiu'' a creat noi controverse printre adepţii teoriilor conspiraţioniste care consideră că este o altă intrigă lansată de Illuminati.

Conspiraţioniştii susţin că logo-ul utilizat în proiectul Asgardia, ochiul lui Horus, dovedeşte legătura cu societatea secretă.

În octombrie, o echipă condusă de Dr. Igor Ashubeyli, fondatorul Centrului pentru Cercetare Aerospaţială Internaţională şi-a prezentat planul de creare a unei noi naţiuni în spaţiu. Însă adepţii teoriei conspiraţiei susţin că Ochiul lui Horus, utilizat ca simbol de către echipă, conduce către francmasoni şi Illuminati

Illuminati sunt o societate secretă care fie controlează lumea, fie îşi doreşte acest lucru. Într-un videoclip postat pe Youtube de un adept al teoriei conspiraţiei se  afirmă: ,,Trebuie să vedeţi simbolul Illuminati ascuns la vedere, fix în faţa ta”. Cei care au vizualizat clipul au fost de acord cu tânărul. Utilizatoarea Teresa Elliot a comentat: ,,Desigur îl vor folosi pentru controlul minţii în scopuri demonice” în timp ce Mike Callies, un alt user, a afirmat> ,,Acesta este planul elitei pentru a scăpa de mânia lui Dumnezeu”. 

Adepţii teoriei conspiraţiei susţin că ochiul atotvăzător reprezentat prin Ochiul lui Lucifer îşi poate vedea toţi slujitorii care sunt reprezentaţi de cărămizile piramidei.

Proiectul Asgardia  doreşte să creeze un nou cadru de proprietate şi naţionalitate în spaţiu, conform conducătorilor proiectului.

Una dintre primele dezvoltări plănuite de echipă sunt crearea unui scut protectiv pentru întreaga omenire. Acesta va proteja lumea de pericolele cosmice, create de om sau naturale.

Aceştia au estimat că în spaţiu există peste 20.000 de reziduri detectabile produse de om, inclusiv nave spaţiale vechi. De asemenea, şi obiectele naturale din spaţiu pot reprezenta o ameninţare pentru viaţa de pe Terra. 

Lansarea primului satelit al Asgardia este planificată pentru 2017, cercetătorii consideră că acesta va fi doar începutul proiectului. 

Întreaga explicaţie a utilizatorului de pe Youtube o puteţi vedea mai jos.

Sursa: Mail Online

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase