Home » D:News » După ce a fost cântărit din nou, cifrele au fost aceleaşi: 590 de kilograme are cel mai gras bărbat din lume

După ce a fost cântărit din nou, cifrele au fost aceleaşi: 590 de kilograme are cel mai gras bărbat din lume

După ce a fost cântărit din nou, cifrele au fost aceleaşi: 590 de kilograme are cel mai gras bărbat din lume
Publicat: 30.11.2016
Cel mai gras om din lume a fost cântărit din nou. Greutatea exactă a bărbatului este de 590 de kilograme – a declarat José Antonio Castaneda Cruz, şeful Clinicii Gastric Bypass din Guadalajara, Mexic. José Antonio Castaneda Cruz a precizat că greutatea pacientului, Juan Pedro Franco, este „destul de îngrijorătoare”.

Potrivit medicului, ca pacientul să ajungă la greutatea ideală, situată între 80 şi 90 de kilograme, este nevoie de un tratament medical intens care va dura un an.

Franco a fost adus la spital cu o furgonetă, fiind cântărit cu un cântar industrial, acele căruia inducau 3.600 de kilograme, din care 3.010 era greutatea camionului, iar diferenţa, de 590 de kilograme, greutatea bărbatului. Şeful Clinicii Gastric Bypass din Guadalajara a afirmat că Juan Pedro Franco ar putea fi cel mai gras om din lume.

Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a fost transportat din Aguascalientes, localitate situată în centrul Mexicului, marţi, la clinică, cu o furgonetă special amenajată în acest scop.

Chirurgul, specializat în intervenţii chirurgicale de micşorare a stomacului, care până în prezent a realizat 8.000 de astfel de intervenţii, a precizat că pacientul a fost deja supus mai multor analize, acesta suferind, alături de obezitate, şi de diabet de tip 2, şi de hipertiroidie.

Bărbatul a primit undă verde pentru tratamentul de reducere a greutăţii corporale, cu ajutorul căruia, în următoarele trei luni, trebuie să slăbească 30-40 de kilograme, pentru a putea fi supus unei intervenţii chirurgicale – a menţionat Castaneda.

Potrivit lui David Espriu, un expert în asemenea cazuri, Franco ar putea să ajungă în Cartea Recordurilor, având în vedere că recordul precedent era deţinut până în prezent de Manuel Uribe, de asemenea, un mexican, care a decedat în 2014.

Citeşte continuarea aici

Citeşte şi:

Paradoxul „slăbănogilor graşi”: problema afectează tot mai multe persoane şi este foarte periculoasă, avertizează medicii

Cele mai multe femei preferă un bărbat mai gras în locul unuia musculos. Motivul este uimitor

Gras şi simpatic: excesul de greutate poate avea şi o latură bună?

STUDIU: Ce se întâmplă cu psihicul copiilor obezi

 

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase