Home » D:News » Adevărul din spatele ,,Piramidei” misterioase apărute în Antarctica ,,Este forma unei piramide, însă nu este construită de oameni”

Adevărul din spatele ,,Piramidei” misterioase apărute în Antarctica ,,Este forma unei piramide, însă nu este construită de oameni”

Adevărul din spatele ,,Piramidei” misterioase apărute în Antarctica ,,Este forma unei piramide, însă nu este construită de oameni”
Publicat: 29.11.2016
Cu ajutorul Google Earth, în Antarctica a fost descoperită o piramidă misterioasă. Deşi au apărut noi teorii ale conspiraţiei în jurul formaţiunii, experţii au descoperit despre ce este vorba de fapt.

Cercetătorii afirmă că piramida misterioasă este de fapt doar un munte.

,,Piramida” a fost descoperită în timpul expediţiei britanice din anii 1910-1913. A fost ţinută secret, prin utilizarea poreclei de ,,Piramida” , nume care a fost utilizat pe tot parcursul obsevaţiilor geologice. Geologii se considerau isteţi atunci, dar nu şi-au imaginat că la 100 de ani oamenii vor susţine că muntele este cu adevărat o piramidă creată de o civilizaţie secretă. 

,,Formaţiuniile de tip piramidă sunt localizate în munţii Ellsworth, care este un lanţ muntos cu o lungime de 400 de kilometri. Crestele sunt formate din roci, iar aceasta s-a format sub această structură,” a declarat Dr. Mitch Darcy, geolog în cadrul Centrului de Cercetare German din Potsdam.

,,Nu este o formă complicată. Prin definiţie, este un nunatak, o formaţiune de roci aflată deasuprea unui gheţar sau unui strat de gheaţă. Acesta are forma unei piramide, însă nu este construită de oameni,” a adăugat el.

Sursa: IFL Science

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase