Home » D:News » Fenomen MISTERIOS pe cerul din Japonia. ”Când m-am uitat pe fereastra maşinii, am văzut un nor sferic. Imediat am scos camera foto şi am imortalizat momentul”

Fenomen MISTERIOS pe cerul din Japonia. ”Când m-am uitat pe fereastra maşinii, am văzut un nor sferic. Imediat am scos camera foto şi am imortalizat momentul”

Publicat: 13.12.2016
Într-o imagine publicată pe reţele de socializare putea fi observat un fenomen misterios. Deasupra oraşului Fujisawa, la sud de Tokyo, se afla un nor sferic.

Conform martorilor, norul a început să se disperseze imediat după ce a fost fotografiat, ca şi cum nu ar fi existat. ,,Când m-am uitat pe fereastra maşinii am văzut un nor sferic. Imediat am scos camera foto şi am imortalizat momentul ,” a declarat un utilizator Twitter.

Deşi imaginile suprinse la staţia Shonandai nu au fost verificate pentru autenticitate, astfel de fenomene  au mai fost întâlnite pe cer.

Imaginea următoare a fost realizată de utilizatorul @NicoSpqy9ba9 în 2015, iar în ea se poate observa un fenomen similar cu cel din Japonia.

Unii cercetători susţin că norii precum cel din Fujisawa sunt un tip de nor rulat, care se formează orizontal, fiind rezultatul fronturilor atmosferice reci asociate cu furtunile cu tunete. 

Un alt localnic a imortalizat momentul, dar acesta nu pare rotund dintr-o altă perspectivă.

Cercetătorul Todd Lane, de la Universitatea din Melbourne, Australia, afirmă că acesta ar putea fi cel mai bun indiciu al modului în care se formează norii.

Un alt tip de nori interesanţi sunt cumulus fractus, ce reprezintă fragmente din nori rupte de vânturile puternice din nori mari.

Sursa:  Science Alert

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase